Saturday

Segt idag, inte kunnat sova inatt p.g.a täppt näsa och hosta. Men men, med hösten kommer förkylningar, det är nästan givet, så är väl inte förvånad.. Gårdagen va jätterolig! Förutom att vi fick för oss att åka in till Linköping för lite spontanbowling, så visade de sig att båda bowlinghallarna va stängda.. Så det va inte så lyckat kanske..
 
Ikväll ser det ut som att det blir bilträff, beror på vädret. Inte så kul när det regnar kanske..
 
Hoppas ni får en skön helg!

Hudson Taylor

En riktigt bra duo med hur bra låtar som helst. Äkta och genuina med gitarrspelet och texterna. Mina favoriter (svårt att välja!!) är drop of smoke och battles. Och hideaway. Det är svårt att välja bara en!
 

I want my vans

Har velat ha Vans så länge, ett par authentic, så ska köpa det i London när jag är där. Dom har en asstor Vans-affär i Camden och det är billigare där så mycket bättre!
 
Vet dock inte vilken färg/mönster jag ska köpa, men är ganska inställd på neonrosa!
 

Wise words


I won't give up

Grymma killar! Älskar gitarrspelet!
 

I miss it

Saknar London som bara den! Tur att det inte är allt för långt kvar tills jag ska dit igen! Saknar ju min kära syster också!
Saknar Camden!

Veckans ispirationsbild

Har på formgivningen fått en uppgift om att ta med "veckans inspirationsbild" varje torsdag och förklara hur och varför denna bild inspirerat oss på olika sätt. Den här veckan valde jag den här bilden:
Den ispirerar mig med kläderna och omgivningen. Den känns väldigt "äkta". Jag gillar tjejens kläder, hår och glasögon! Lätt något jag själv skulle kunna ha på mig.

Sickness

Hatar att va sjuk. Hatar att missa två dagars träning!! Skulle dansat igår och gymmat + sprungit idag. Så ligger jag i sängen istället och dricker cola och äter polly. Får panik på mig själv!!
 
Imorgon ska jag ut och springa långt efter skolan och sen dans på kvällen. Hoppas samvetet blir bättre då!
 
Annars då? Går jävligt bra med träningen måste jag säga. Speciellt nu när dansen börjat. Det blir asså träning 4 dagar i veckan med dans tisdag och torsdag, springa måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ska bli fit till Malta nästa sommar!
 

Porr

Jag kan kolla denna video hur många gånger som helst. HELVETE SÅ SNYGG HAN ÄR!
 

Workout

Idag invigde jag mina nya löparskor och resterande träningskläder. Sprang 7km och helvete så bra det kändes! Ska verkligen försöka komma igång med träningen nu, så ska springa imorgon med.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2213003/images/2012/pic_5056272d9606ee64d91a9987.jpg" class="image">


I love London


Just my luck

Bestämde mig för att vara duktig för en gång skull och gav mig ut och sprang förut. Tänkte dra två varv av 2,5an men efter ett varv hade jag sån grov jävla skoskav att jag inte kunde gå. Så fick ringa pappa så fick han komma och hämta mig haha.
 
Nu ligger jag i sängen, nyduschad, och borde plugga svenska men det gör jag inte. Jag är dum.
 
Ska köpa löparskor på lördag och är sugen på ett par sånna här!
Har ju hört att den gör under för rumpan och vem vill inte ha en nice booty?!
 

I Want

Ska köpa något av dessa två. I'M IN LOVE!

Wednesday

Vart ingen idrott imorse för vi va 4 pers.. Kunde sovit istället. Kul. Men men man gör det bästa av situationen.
 
Ska ut och springa efter skolan. Måste bli hurtig. Måste bli fit. 
Jag vill ha lördag så jag kan fylla i min tatuering!
Någon som har lust att göra sånna här naglar på mig?! Någon??

Damn

Har suttit hur länge som helst nu för att hitta alla jävla behörighetskrav för stridspilot och äntligen tror jag att jag är klok på situationen! Därför ska jag byta till Stylistlinjen. Känner att "mode-ämnena" inte intresserar mig. Konsthistoria? Konstarterna och samhället? Nejtack, då vill jag hellre lära mig snygga håruppsättningar och sminkningar.
 
Känns som jag fått mycket mer insikt i militären och hur det kommer funka sen när jag ska plugga. Fan vad bra det känns.

Read all about it

 
 
Emeli Sandé ♥

Stills

Nya stills från BD Part 2 har kommit ut och jag längtar som ett jävla mongo!!! Det är ju i andra delen ALLT händer verkligen!
 
Åååhhh DÖR!

RSS 2.0