Älskar er, finisar!


Jackass

Fyfan vad jag älskar dessa grabbar! R.I.P Ryan Dunn.

God jul!

GOD JUL ALLIHOPA! Klockan är tio över ett så alltså är det julafton! Vi har redan öppnat julklapparna (hos pappa), haha! Fick så mycket bra! Den bästa julklappen var från min underbara kära syster!!! Fuck Off T-shirten från Kan Dee! Ni ska bara veta hur länge jag suktat efter den!!

Det kommer bilder på allt jag fick, men tar det på måndag eller söndag, för vi firar både julafton och juldagen :)


22 december

Vaknade för en stund sen, så himla härligt med sovmorgon! Nu ska jag ta en dusch och få mig något i magen, sen bär det av mot Emilia. Senare ikväll ska jag träffa Eve och kanske Pontus :)
Imorgon fyller Farmor så då blir det fira henne!
Längtar galet till jul hörrni! Va ju med mamma i Linköping igår och köpte massa julklappar till mig, himla bra grejer jag hitta! Längtar ju massor för jag vill använda det NU! köpte även julklapp till syster, hoppas den uppskattas :) Men nu ska jag göra mig iordning, tjenis!
Snyyygg tröja!

JULLOV

HAR JULLOV OCH ÄR RÄTT LYCKLIG BRUD JUST SÅ JA.
Idah hade vi julavslutning, gick från 9 till 11. Mamma kom in till Linköping runt 12. Då drog vi till Redline och bokade tatueringstid HAPPY GIRL, köpte också presentkort så jag får industrial i julklapp ÄNNU GLADARE BRUD. Dock är tatueringstiden i april, för jag va tvungen att fyllt 16 så får den i födelsedagspresent istället för julklapp :) Så fick massa annat småkraffs i julklapp. Har slagit in de sista julklapparna och kom precis hem från solariet med mamma. Nu ska jag hoppa i min OnePiece och titta på Ernst när han julpysslar, mysfaktor on.
inte nytagen men k.bry

Tuesday

Sitter nere i studion med två mongon. Lyssnar lite Michael Jackson, det snöar ute, gott. År jullunch precis, köttbullar, jansson, prinskorv och skinka! Gooooott, fast mormors på juldagen är godare. Kollade på sunes jul på historian, älskart!
Nu ska vi ha svenska, hoppas vi gör något mysigt!
Efter skolan ska jag till brokind.. Vafan typ. Nowhere. KRISTIN ÄR SNYGGAST. Hon bad mig verkligen inte att skriva det, det är helt och hållet min åsikt!!!!
Imorgon slutar jag skolan!!!!! Ska sen till Redline med mamma och kolla pris på min tatuering :D:D:D:D:D Och på lördag är de JULAFTON, WHAT THE FUCK?! Ska beställas nytt löshår då, när jag får pengar. Massa text vart det nu, men blablabla god jul.
Klockren bild jao

sorry

Förlåt för jag inte uppdaterat i helgen, har inte orkat. hehehe. Har iaf varit med massa folk och haft väldigt trevligt. Imorgon är det måndag, och skola igen. Tyvärr. Slutar dock på onsdag så det är gött. Ska också till redline då för att kolla pris på tatueringen jag ska få i julklapp, wiee!!! Kommer bli awesome! Men ska bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, i-landsproblem... Ha en trevlig 4 advent! 6 DAGAR KVAR TILL JUUUUUUUL, hujeda mig!

all my people

Hej sötisar! Sorry for the bad update, va så fetingtrött igår när jag kom hem så somnade rätt snabbt! Slutade 20 över ett idag, och hade sovmorgon till 10. Så va inte lång dag, riktigt skönt! Ikväll blir de mina bästa brudar! Och imorgon ska jag umgås med saknade Frida!! Och mobbade Moa.. Men ingen bryr sig om henne så.. (SKOJA BEBI). Träffar min stackars Evelina ikväll med, förhoppningsvis. Stackars barn. LOVE YOU KLANTARSLE. NU ska jag platta håret och få mig något i magen, fett hungrig! LOVE, PEACE AND UNDERSTANDING osv.

Målat naglarna

Så här ska jag ha på nyår, fast med guld :) så jäkla snyggt!


under löven

Såg nyss att Twilight gick på 5an klockan 9, blir att kolla på den! Va länge sen :) Nu ska jag ta en dusch och slänga mig i sängen, fett trött. Slänger in en lista. Kan va kul att läsa, och bara för att jag har så jävla tråkigt.
T i o s a k e r o m d i t t l i v :
Har du nånsin varit kär? - Ja
Tror du på kärlek? - Självklart
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Det kanske jag har..?
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Ja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Ibland
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -Nja..
K a n:
Kan du röra på öronen? - Ja
Kan du slicka dig på näsan? -Nä
Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? - Ibland
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? -Tveksamt..
Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja
Kan dina vänner lita på dig? - Ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har ju, så
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? -Svårt, men ja
H a r:
Har du pussat någon som är tre år äldre? - Ja
Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - Förhållande vet jag inte om det va, men hållt på
Har du ljugit på någon fråga än då? - Nä
V e m:
Vem älskar du?- Ingen just nu
Som vänner och släkt- Min familj, Eve, Love, Amanda, Emilia osv
Vem är den bästa artisten/gruppen? - Gavin Degraw, Melissa Horn, Iron Maiden osv
Vem pratade du senast i telefon med? - Pappa
Vem är snällast i världen? - Jag?!
Vem vill du prata med nu? - Love, saknar henne
Vem sov du senast med? - Ingen aning
Vem vet allt om dig? - Jag, Syster, Eve, Amanda och Love

Innan jag kände dig

Säga vad man vill om Melissa Horn men musik kan människan göra!! Helvete vadjag börjat droga hennes album Innan jag kände dig. Så jävla fina texter.
Sitter nere i studion med Emma och chillar, väntar på att svenskan ska börja. Hade sovmorgon imorse till tio över tio. Fett gött. Sen på bilden ska vi på konstutställning i passagen. Kan bli kul. Men betoning på kan..

Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen?

Väntar på pappa har astråk, Tjo bree, peace jao.


12/12

Så här vacker är jag nu på kvällskvisten. Klockan är iofs bara tjugo i fyra haha, men det känns som kväll för att det är så mörkt ute!! Fick ett väldigt glatt besked idag, har sovmorgon imorgon till tio över tio. Inte helt fel!
Snart drar jag iväg och möter Eve, Amanda och Linnéa? Tror jag, haha. Vi ska kolla på lagmanskolans lucia. Mys!

3 advent

Vaknade runt 12, åkte nästan direkt till Mormor och Morfar i Fornåsa. Morfar fyller nämligen år idag! Så vart smörgåstårta och fika, apgott. Vart asmätt. Kom hem vid 5 ungefär, då började jag dammsuga, damma och torka golv. Nu är jag klar. Tänkte precis ta mig en dusch och sen slinka i OnePiecen, inta sängen med chips och kolla julfilm! Jack Frost va ett tag sen jag såg, så det får nog bli den.
Gårdagen var rätt chill. Chillaxade i Oskars garage med härligt folk. Sköt även Eva Lena med soft air gun på röven, två gånger. Bara för att hon sov, hahah. Asschysst kände jag mig, men fan vad kul det va!
Det är förresten bara 7 skoldagar kvar! Slutar på onsdagen, så egentligen blir det ju 8 dagar, men den är ingen riktigt skoldag så den räknas inte :D
Längtar sjukt till jul och nyår! Fick precis sms från posten att de fått brev från Nelly som är på väg till mig. Förmodligen är det min vackra klääning som kommit! Ska prova den dirr när den kommer!
Ullared på torsdag med, så slipper skolan, hihihih. Busigt.
Nu fick ni väldigt mycket att läsa! Men jaja :)
Ännu en charmig bild som jag tog igår under min grova tristess.

broken

Broken - Seether. Grym låt! Lyssnar på den nu faktiskt..
Gårdagen var prima. Chillade hårt med galna b-rudar. Åkte sedan med syster för att hämta far i lkpg.
Snart åker jag till Emilia och sen möter vi upp Evelina och Amanda. Ni får en fin bild jag tog nyss.
Rock n' roll typ.

9/12

Hej alla glada, och ledsna. Har just nu bild och form. Jobbar med Andy Warhol och ska tolka ett av hans verk på en mini gips-provdocka.. Funderar på att göra någon sorts klänning..

Ikväll blir det iaf mina brudar, klackarna i taket.


Torsdag

Hej på er! Kom nyss hem från Linköping. Har bland annat bakat pepparkakor, ätit lussekatter och julmyst med Frida och Cornelia hos Benjamin. Har också varit på 28 days ateljékväll. Riktigt mysigt och fina kläder! Så nu ska jag varva ner med lite kvällsfika. Det sitter aldrig fel!
Ha det gött!


tjo bitches

Har haft formgivning och skissat av modeller. Inte det lättaste kan jag meddela, inte kul heller för den delen. Astråkigt. Snart ska vi ha engelska och också lika tråkigt det. Fuck life.
Skulle bara skriva lite snabbt så ni får något att läsa. Inte för det va något kul.. Men hejdå.

Vi uttalar rätt

Hej jag heter Felicia och har jättekul på engelska lektionen. NOT. Suttit hela fucklife lektionen och uttalat ord så vi vet hur vi uttalar vokaler, konsonanter, diptonger osv. Och hur man ska skriva ord hur dom uttalas med fula snirkliga bokstäver typ θ æ ð osv osv. VILL ÅKA RULLSTOL. Ska filma, hehehe. kommer se galet ut. Som jag på bilden typ. Askalas.

Engelska

Ska snart ha engelska, har nyss haft formgivning. Vi skissade av våra jackor.. askul. Sen på idrotten så ska vi köra rullstol som jag sa igår. Ska bli askul! Kommer säkert ramla baklänges dock... Sen ska jag möta upp syster i stan för lite julklapps-shopping :)

6/12 - 11

Kom precis hem från stan. Hade en nära döden upplevelse.. Tog första gardasil sprutan. Va ju fan nära på att dö! Skrek halva halsen av mig, hihii. I alla fall. Lever gör jag. Imorgon på idrotten ska vi köra rullstol på idrotten, haha. Ska bli kul! Nu ska jag spela lite Pyramid Solitare, tack Andreas för att du gjorde mig beroende!

Nyårsklänning!

Den här skönheten ska jag beställa tills nyår! LOVE ♥

Den är här!!!


Tisdag

Dagens frukost: Turkisk yoghurt med müsli, en avokado och äpple/apelsin/mandarin juice. MUMS!

Sticker snart iväg till tåget, DET ÄR SNÖ UTE!!! SÅ JÄVLA LYCKLIG TJEJ!!!!!/€:";"?90:@-@.&;@@;>><\


Nail art

Varför kan inte jag också va duktig på att måla naglar?

Måndag

Vaknade för en stund sen, kollade ut genom fönstret. LITE LITE SNÖ PÅ GRÄSMATTAN. Skiter i om det är mycket eller lite, det är fortfarande snö!!! Den är alltså påväg!
Ska baka pepparkakor med syster snart, lyssna på julmusik och komma i stämning!
Tittade på bilder igår, hur jag vill ha min tatuering. Fått lite inspiration. Men de flesta har fler än tre, men jag ska bara ha tre :)

tur att vissa har hjärta ♥


Jag stortjuter.

Att folk kan vara så hemska. Att man själv kan må bra av att bryta ner en människa så mycket. Att det går så pass långt till en människa tar livet av sig. Som tur är vet den här killen att han är lika mycket värd som dem som hatar honom, som dem som mobbar honom. Alla är inte så starka. Det är det som är så hemskt. Man önskar att man kunde göra något. Var rädda om varandra och tänk på vad ni säger ♥

2 advent

Idag tänder vi alltså andra ljuset av de fyra i staken. Men fortfarande ingen snö. VART ÄR DEN?!?!!?! Vill verkligen ha snö nu! Pappa sa att det dög om den kom dagen innan julafton, men då kommer man ju inte i stämning! Man måste ju komma i stämning minst en vecka innan. Jag lyssnar på julmusik & kollar julfilm men det är fan inte komplett utan snö!
Ska baka pepparkakor sen, lite mer christmas feeling där iaf. Kollar på Awkward just nu. Ska dra på en julfilm sen, typ Ensam Hemma.
Imorgon är jag ledig, så jävla gööött! Fast går till 4 sen på tisdag, inte lika gött..
True that ^

dsjagkajldjkv

Precis hemkommen från ännu en rätt händelselös kväll. Vi planerade allt asbra i början, sen sket sig en sak då sket sig allt. Så kvällen vart inte som planerat, men helt okej ändå.
I morgon ska jag bara slappa och njuta av att jag är ledig på måndag. Huuuur gött som helst.
Men nu ska jag ta och sova. Hörs imorgon, mina älsklingar.

i wish that i could fly, oh i might just try.

BläääääsäafägksjhfkaOK VAD TRÅKIGT JAG HAR. OJ NU VART DET CAPS MED. Hehe. Sitter och försöker bestämma vad jag ska ha på mig medans jag tittar på Degrassi. Ikväll ska jag käka donken med pappa OM NOM. Hur gott som helst juuu. Bloggar för att jag har tråkigt. Synd om migigigigi.

abababab

Vaknade 12 imorse, hur skönt som helst. Gårdagen var väldigt lugn. Vi lagade mat hos Amanda och chillade med chatroulette. Det är så jävla kul!
Idag kör jag på mina brudar igen. Få se vad som händer denna kväll.
hur vacker är inte människan?!

TGIF

Thank god, it's friday! Sitter just nu på historialektion. Fett boring. Ska kolla film sen, hann inte se klart den på bilden i tisdags. Och sen slutar vi med matte. Ikväll blir det dans, sen ska jag träffa mina fina! Och äta revbensspjäll. Fredagstradition hos papsen.
Ni får en fin bild som jag hittade på denna lånedator (glömde min hemma).

Rensat

Rensat igenom pappas garderob, HERREGUD är ett passande ord! Seriöst, jag vet inte vad han har haft för sense of fashion en gång i tiden asså. INGET ALLS vill jag säga. Det fanns typ snorgula t-shirtar och skjortor som såg ut som en glassförsäljares. Jag säger bara tack till dem på Torpheimergruppen som erbjöd pappa hans nya jobb. Det är ett STORT ansiktslyft för hans garderob. Den är dock typ tom nu när vi slängt så jävla mycket, men får köpa nytt i Ullared! Men nu ska jag ta en varm dusch och lägga mig i en nybäddad säng, wonderful! ♥
Fin bild jag hittade på en tjejs blogg. Ska nog försöka mig på ett sånt i år!

storstädar

Storstädar heeela huset! Damsuger, dammar, ska torka golv. Riktigt duktig, eller hur?! Medans jag städar lyssnar jag på Rihannas nya album Talk that Talk. Riktigt grymt. Kvinnan leverar åter igen. Imorgon är det FREDAG. Sjukt hur fort veckorna går, seriöst?!?!?!? WEEK WHERE U GO, typ. Ska förmodligen införskaffa mig en dödligt snygg tröja idag/imorgon som jag spanat in på JC. Sjuuukt snygg. Aja, ska fortsätta städa. FRIDENs

Formgivning

Har formgivning nu, började med sömnad och mönsterkonstruktion. Sydde blixtlås. FETT KUL tänker ni då, men det är det inte.. Insnitt är i alla fall lätt.. På engelskan sen så ska vi debattera som sagt, och på supporten sen ska jag leka tomtenisse och ha tomteverkstad och sy julklappar som bara den. Fett bra, sparar pengar!


RSS 2.0