Thai

Raporterar dirr frånm Thailand atm. Har duschat och smörjt in mig, så återstår endast att klura ut vad jag ska bära i afton. Vi ska först äta på Buffalo Steak House, sen dra oss mot en marknad som ligger ungefär mellan Karon och Kata.

Vi var i Kata igår och spelade äventyrsgolf. Så jävla kul! Jag kom fyra. Matade en elefant med, jättesöt va han. Fick hålla i hans snabel, hahah.
Vi har även vart på Håkans Bar under vår vistelse här, men Håkan va då i baren i Patong när vi va i den här i Karon. Men vi träffade Oliver och snackade lite med honom.
Imorgon blir det Phi Phi, då ska vi snorkla och bada massor.
Jag lovar att det kommer komma bilder i flera omgångar (det kommer behövas) när jag kommer hem till Sweden!
Nu ska jag sätta mig i den VARMA SOLEN. Den brände, eller hur?
Vi hörs väll,
Fridens.

inspiration


waiting

Det är precis vad jag gör. Väntar.

Håller på att färga mina ögonbryn just nu. Har packat klart, förutom handbagaget. Men det packar jag imorgon. Ska hem efter skolan imorgon och ta en dusch och raka allt som behöver rakas, haha.

Kollar på simpsons, marge har minnesförlust.

Blir så jävla frustrerad på hur långsamt tiden går. Vill att det ska vara ONSDAGkväll istället för tisdagkväll. Går bara till två imorgon, som tur är. Då ska jag bara invänta kvällen. Dra en film eller två.

Ae, ska återvända till springfield.

Häido



Zeeebraaahhh


segt

Det är dehär sista dagarna innan jag drar som är segast. Man går bara runt och väntar på att åka. Imorgon är sista skoldagen, så det är ju skönt.

Har slutat skolan nu. Love sitter och skriver prov, och jag väntar. När hon är klar ska vi till station och träffa Viktor. Saknad kille. Efter det drar vi till Emma och träffar henne och Amanda.

Ikväll blir det kinamat! Pappa orkar inte köpa hem massor nu innan vi åker. Så idag blir det kinamat och imorgon ska jag och Evelina äta hos mamma, träffa henne en sista gång innan vi åker.

Nu är Love klar, så vi drar oss mot station.

Byesies


nelly



Jag gillar verkligen bohem-stilen. Men också grek/romare som ni kanske märker.

Skull vilja ha ett sånt tjockt-metall armband, lite större, som man kan ha på överarmen. Mina är för små för det. Hoppas det finns massor sånt i Thailand.

Har precis käkat, ska sätta på lite Vampire Diaries nu, och efter det - Top Model.

Hörs imorgon,
Byesies

hot

Cam. Cam Cam Cam Cam Cam. Han måste va världens snyggaste farsa asså. Det är sjukt!



Hotness som fan! Shit!

valentine's day

Får väll inleda inlägget med att skriva glad alla hjärtans dag! Och med det sagt skrivet så skriver jag 3 DAGAR KVAR! Hoppas de här dagarna går så fort som möjligt. Vill härifrån och slippa Mjölby ett tag.

Har matteprov om 10 min. Hoppas det går bra. Matte är verkligen inte min starka sida.. Gillar inte matte!

Dessa 3 dagar lär nog bestå av antingen ladda ner resmusik till mobilen, packa och samla ihop en hög med underhållande saker att göra på planet/i bilen. Tur att det finns skärmar på ryggstödet på flygstolen framför en, så kan man själv välja film och spela spel!


Världens snyggaste står för bilden! Min man detdär.

done

Nu är jag klar med Moas design. Om ni undrar varför den är så "minimal" så är det för att  jag är mer för det stilrena, enkla. Det är snyggt. Visst kan världens jävla design va skitsnyggt med, men.. Det är något med enkelt och smått som är bäst helt enkelt.

Nu ska jag koll på Vampire Diaries och äta något gott till det. Helst nyttigt...



Later


nyheter


Snygga nyinkomlingar på stylebytyra.

Sitter förövrigt och kollar på alla möjliga smyckes-sidor. Vill köpa allt. Längtar sönder. Snart bara 3 dagar kvar!

Ska fixa klart Moas bloggdesign, sen ska jag ladda hem senaste avsnittet av Vampire Diaries, och gosa ner mig i sängen.

C YAH

iHola!

Vaknade hos Emilia idag. Hade en riktigt bra lördag! Jag, Emilia, Love, Amanda och Philip var hos Emilia och hade det bra.

I fredags var jag också hos Emilia, men då var det bara jag, amanda och Emilia där.

Idag måste jag ta tag i packningen känner jag. Måste leta fram sommarkläder jag kan packa ner. Och gå igenom halva garderoben för att se vad jag behöver tvätta. 4 dagar kvar, hörrni. Det är fan inte mycket!

Nu ska jag ta mig en dusch. Skrubba och smörja in kroppen. Vill ju ha bästa brännan som sitter länge! Efter det ska jag fixa Moas design.

Hörs senare!


humor


fredag ♥

6 dagar kvar! Fatta, det är typ ingenting!!

Fredag, hur skönt som helst. Skulle dansat ikväll, men så skriver Alexandra på Facebook att det är inställt. Kommer inte dansa på tre veckor då, eftersom jag åker till Thailand. Och Cornelia skulle ju börja med! Det gör hon ju fortfarande, men ville träffa henne ikväll.

Ikväll vet jag inte vad som händer, det får vi se. I helgen ska jag iaf göra klart min kusins blogg-design som tagit lite för lång tid att fixa, förlåt moa!

Har haft SO, jobbar med andra världskriget nu. Har egentligen aldrig insett hur hemskt det va. Hur många som dog, hur många som förlorade nära och kära. Kan bara säga att jag är glad som inte var med om det!

Har ätit, ska ha bild nu. Timone hälsar!


Har fått en "thing" för svalor på senaste tiden..


onsdag

Ja, jag fortsätter mitt eviga nedräknande. 8 dagar kvar idag!

Så fort jag slutade skolan drog jag med mamma och syster till Linköping för att köpa min efterlängtade jacka. Nu är den i min ägo! ♥ På väg hem drog vi förbi ICA och köpte naturgodis till imorgon, har ju tre timmars skriv-nationella imorgon.


Gott. Kan ju inte gå annat än bra för mig på provet?

Burlesque

Kollade på Burlesque igår. Tänkte lägga upp trailern, men blogg.se vill tydligen inte det.



Grym film, i alla fall. Tips.


dagtis

Började dagen med ett nationellt prov i svenska. Gick okej tycker jag, värre gick kemiprovet efter. Idag sak jag hem och sova efter skolan. Har så otroligt ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! 9 dagar kvar till Thailand för er som håller räkningen. Dvs, jag.

Imorgon ska jag till Linköping efter skolan och köpa min efterlängtade jacka <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

På torsdag är det nästa nationella, fast uppsats istället. på kvällen ska jag sälja fika på utveckligssamtalen med Love.

Det va väl uppdaterat för nu iaf. Ses sen.


söndag

Usch vad jag hatar söndagar. Det är helg ochman är ledig, men man kan inte göra något kul på kvällen för att det är skola dagen därpå. Blöh.

I går va jag hos Emma med Love och Amanda. Träffade Joline och Evelina med. Eve drog så då hängde Joline med hem till Emma. Klockan tolv var jag först med att gratta/sjunga för Love. De ni! Så fick hon sin present. Ett sketet halsband från h&m. Men jag sa till henne att hon inte behöver gilla det, köper något roligare i Thailand. Köpte halsbandet mest för att jag ville ge henne något på hennes födelsedag eftersom Thailand presenten får hon inte förens i mars då jag kommer hem.
11 dagar kvar,för er som bryr er. Jag gör det.
Btw, va i linköping igår en snabbis med syster. Hittade min drömjacka inne på gina!!!!!"#%/%(/ Inte något speciellt med den, men jag föll för den så jävla hårt. Frågade mamma om jag fick den och, bäst som hon är,  självklart fick jag den! Vart aslycklig och hoppade runt.
Bjuder på bilden, men fokusera på jackan. Syns inte så bra, men den är min älskling <3
Ska kolla på Trassel så fort Evelina Hurtbulle kommer hem från sin "vårpromenad".
Byesies

modekungen

Favoriter från modekungen just nu.



Gillar linnet med texten på fickan, syns inte vad det står. Men det står: All those moments will be lost in time like tears in the rain.

torsdag

Love är bäst, men Andreas är bättre.

Idag är det bästa dagen av alla i skolan. Har syslöjd, sen svenska och caférutan. Svenska är iofs inte lika kul nu när vi förbereder oss för nationella som är nästa vecka...

Igår var det utvecklingssamtal, lät bra som vanligt ;) Bör bara jobba på några grejer så jag får MVG!

Imorgon är det fredag, gött! Men inte lika gött att Amanda, Emma, Love och Melinda drar till Linköping och lämnar mig i Mjölby. TACK. Får väl ha myskväll med systra mi om hon inte drar till Linköping hon med, platå asså.



Älskar dom här, haha.

RSS 2.0