lite mycket one direction

Lite mycket One Direction nu kanske, men vet inte vad som hänt. Fastnat för dom totalt... Ska spana som fan när jag besöker systra mi i London!
Kolla sötaste krulltotten när han lagar mat. Asså så skööön

haha asså jag dör

Så jävla goa grabbar ♥

Now what?

Eve är utflugen till London, Pappa flög imorse till Turkiet. Känner mig forever alone. Snart Dansuppvisning, snart skolavslutning, snart sommarjobb, snart Tunisien. Kompis, det gå bra nu. Fattas bara blont hår, toungeweb och tatuering! Borde boka tid snart!


vad jag älskar dessa grabbar

Love my boys ♥

Sista veckan

Känns så sjukt gött att börja sista skolveckan. Går 4 dagar den här veckan, ordinarie. Sen har vi friluftsdag på torsdag också. Sen måndag & tisdag nästa vecka sen SOMMARLOV. Rätt fett. Börjar bli klar med allt med. Har EN grej som jag måste göra ganska så assnart!!! Annars nada. Längtar till helgen, men gör jag inte alltid?
Varit på typ sånt här humör idag. Ville strypa min bildlärare. Och hon är ändå en rar gammal dam.

Samstag

Ikväll ska jag på bio med Pappa. Vi ska se Men in Black 3. Har rätt höga förhoppningar på den filmen, eftersom de första två har varit så bra! Och trailern verkar himla bra!
Efter det vet jag ite vad jag ska göra? Inte ens ett någe vet jag. Så det märks väl då. Antingen Vadstena eller Mjölby. Den som lever får se som jag brukar säga!
Försöker lägga upp bilder på hur jag ser ut ikväll men min dator tycker väl jag är för ful för inte fasiken går det ladda upp några bilder. Han tycker väl att han gör er en tjänst.

Jani

Finns inte mycket att säga än att jag har dansat arslet av mig i Åsbo. Vi har intensivträning nu så det går fort fort fort!
Har iaf under veckan varit mycket i skogssjön och spelat volleyboll! Riktigt kul!
Idag är det bal, men jag hinner inte kolla för ska på bio med papelito och se Men in Black 3.
Men vi hörs!

Now when she's gone

Igår åkte min syster till London. Jag saknar henne redan sjukt. Inatt drömde jag att planet crashade, vaknade upp helt söndergråten. Kanske inte det bästa sisådär första dagen. Men hon har kommit fram ordentligt. Tur det.
Runt 20 grader varje dag. Livet leker just nu. Har börjat med intensiv träningarna nu med. vilket betyder ännu mindre fritid i veckorna. Tis, ons, tors den här veckan och nästa + söndag nästa vecka och måndag och tisdag veckan efter det. Känns dock asbra, och intensiverna är det man väntar på under årets gång. Älskar att klämma ihop sig på den där mattan och vänta tills det är sin tur att dansa. Sån nostalgi. Gjort det i ungefär 11 år nu. Och planerar inte att sluta.
Spelade ju volleyboll igår i skogssjön. Stukade tummen. Suger.
Vill göra ombre!!

Hejni kompisar!

Varti ett uppehåll här, beror på att jag varit långledig och min fina syster flyttar till London imorgon så har ju spenderat så mycket tid som möjligt med henne. Men nu är jag tillbaka! Har 7 ordinarie skoldagar kvar, 10 totalt. Känns sjukt!

Min ögonsten

Ni anar inte hur nöjd jag är! LOVE


Nationella my ass

Känns som det gick bra! Sitter i ateljén och väntar på att Meinda ska bli klar. Myster med bästa Cornelia så länge!

vill ha sommar

Och blont hår. Nu.

SKA KÖPA IDAG ♥

Väldigt liten bild. Vit skinnjacka från Gina i alla fall. Sjukt snygg!

Swedish problems

Vet inte om ni sett dessa memes innan, men jag tycker de är så sjukt roliga. Det stämmer ju in så jäkla bra också!

Inte-göra-nått-dagen

Söndag, vilket betyder att det är olagligt att göra så mycket som en enda liten grej. Tur att jag inte gjort ett piss! Legat i sängen verkligen hela dagen och kollat How I Met Your Mother, Vampire Diaries (D.O.G!!!!!!) och Thor. Varit jättefint väder ute, men vem orkar? Imorgon är det måndag vilket betyder start på ännu en hemsk skolvecka. Men har kort vecka, mån tis och ons sen är vi lediga resten av veckan. Känns rätt skönt så här när skoldagarna börjar ta slut och man kommer närmare och närmare sommarlov!
Ska krypa ner i sängen och sätta på Eurotrip. Länge sen jag såg den. Scotty doesn't know!
BTW, hemska City vann ju såklart mot QPR vilket resulterade i att de blev mästare. TVÅ MÅL PÅ TVÅ MINUTER I ÖVERTID?!?!? Det finns inte. Men i med och motgång säger jag Glory Glory Man United!
Vill så mycket nu, har så många idéer, men känner att jag varken har tid eller pengar till det... Jag får se till att skaffa mycket av båda parterna!

lördag

Gårdagen var rolig! Idag blir det bio. The Avengers! Och innan käk på Ghingis. Får sedan se vad klockan blir efter, kanske drar till martin och hälsar på dem som ska dit.
Snyggingar i gransnäs eller nått.. Konfan va det iaf!

freitag

FREDAG vilket betyder dans. Slutade tio över elva, åkte och hämtade kissen och åkte till skänninge och köpte ett par baggy jeans som jag klippt och slitit lite i. Ska snart åka till dansen och sen vidare till Vadstena. Hoppas på en prima kväll med mina brudar och några mongon :)
Ha en bra kväll!
9gag <3

I survived

Min outfit ikväll. LFC - Örebro 1-1. Var himla kul!


tired

Varit hemma ett bra tag, efter en lång skoldag. Gick till tjugo i fyra idag, är så segt.. Torsdag imorgon i alla fall. Ska först beta av en någorlunda kort skoldag, sen gymma med Moa. Efter det hem och käka, sen in till linköping igen för lite shopping och Fotboll. LFC mot något lag.. Jag ska va maskot och hoppa omkring och underhålla publiken..
På fredag blir det fira Danne och Synne i Vadstena! Ska bli kul!
Ska köpa snart! LOVE

it'll do

Bloggen ser väl okej nu, antar jag. För imorse såg den inte klok ut, men nu funkar det.. Får väl se hur länge det håller i sig! Har historia, slutar om cirkus 20 min. Har historia och jobbar med Inuiter eller med ett annat namn, Eskimåer. Lite intressant måste jag medge, dock tråkigt. Hungrig är jag också. Ska hem och äta kladdkaka efter skolan <3 Och kolla lite How I Met Your Mother, it's going do be legen, wait for it.... DARY.


Hej

Bloggen är lite kaos nu, för jag tänkte att jag ska pilla och ändra lite när jag kommer hem. En lite somrigare design inriktar jag mig på. Hoppas det bli bra!

Gives Me Hope

Sånna här saker gör mig så varmt om hjärtat. Att det finns människor som är helt osjälviska och hjälper andra.

Låt dig inspireras

Jag skulle kunna sitta dag ut och dag in på weheart it och bara kolla bilder, inspireras och längta.
Väldigt sugen på att färga håret ljusrosa för övrigt. Eller göra något annat crazy med det. Blont ska det bli i alla fall, sen får jag se där ifrån.

movie

Solade på baksidan med syster förut. Spelade kort och mös. Efter det åkte vi till Lundbyhallen och köpte sallad, mumma! Nu har vi tankat hem några filmer som vi ska kolla på med lite chips & dip! Love it.
Sexy as momma i lördags!

Helgen

Haft en prima helg! Varit hemma väldigt lite så har inte riktigt hunnit att uppdatera.. Men i fredags va vi i Vadstena och grillade! Riktigt trevligt men Amanda borde inte stå vid grillen.. Våra korvar började brinna. I lördags va vi på bilträff i Norrköping, och det va sjukt många bilar! Galet vad fullt de va med folk. Men det va kul! Och igår va vi i Vadstena och kollade när Fegge la plåt.. ASKUL, not.. Och Liam busen lekte med vattenslangen och blötte ner de flesta..

Idag ska jag och syster bara mysa. Hon åker ju till London den 22a och vet inte när hon kommer tillbaka... KOMMER DÖ.


need motivation

Idag har jag varit himla duktig. Gymmade med Moa efter skolan, lite surt dock att stå inne på ett gym och svettas när man kunde svettas ute i solen (JÄVLAR VILKET VÄDER DET VARIT IDAG!!!). Men gött var det och man känner sig så snygg efteråt! Sen putsade jag fönster hos mamma och hjälpte till att rensa i rabatten. Så jag har varit både duktig och tjänat pengar!
Typ så här ska jag se ut i sommar... Eller?

inspo

Vill ha sommar och blont hår!

I'm so using the other one now


TASTE OF AWESOME





swimsuits

Har börjat med et nytt projekt i skolan vilket är att sy bikinis! Jag ska sy en bandeu bikini med aztek mönster! Himla pepp på det!




Lite inspirations bilder till uppgiften!

stuff people said




RSS 2.0