.

Kul att vissa kan få en att bryta ihop..

Hej på er!

Igår var det lördag, spenderade kvällen med de underbara brudarna Love Gustavsson, Joline Ramstedt och Evelina Wiktorsson. Inte för att vi hade så kul, men med bra sällskap så är det bra ändå. Idag stack jag och solade med Eve och Jollan. Nu har vi gäster som firar Herman, så har ätit massor kakor och tårta. Och som pricken över i:t så ska vi äta pizza ikväll. Hej och välkommen till familjen onyttig. Måndag hatar jag, vem gör inte? Har matte sjuhelvetes länge, PLUS idrotts prov. Bry. Ska bli bättre på, det ni kallar, blogga. Lovar. You Have My Word on it! Hörs väl imorgon då. Peace out från Eves iPhone!

hej igen

Har inte bloggat på länge, men har haft en riktigt bra helg!

Just nu längtar jag till onsdag då jag drar med mig bästa till Romme för massa skidåkning! Och om sisådär 3 veckor drar jag till Thailand. Det är på flyt nu, typ.

Love & Other Drugs

Filmen var jättebra! Rekommenderas starkt!!

Snart ska jag ner på stan och fika med Love och Emilia, sedan vet jag inte vad min lördag har att bjuda på. Sånt återstår att se.
Love & Other Drugs

dagtors

Dagen började med syslöjd. Planerade mitt linne mer, DET KOMMER BLI AWESOME?!?!?!!!#¤%!%/())=?
Beställde tyg som jag ska göra det av & valde lite fler mönstrade tyger.

Efter skolan vet jag inte vad jag sysslar med, får återkomma om det.



Jätte gölli bild från i somras. Då jag och Love hade våran fjortisperiod..





wednesday

Idag hade jag en riktigt göddig dag!Började med tyska, vilket jag hatar, så det var det sämsta med dagen! Slutade innan lunch, inställt idrott. Slutade 12. Drog med Oliver, Lollo, Love, Hugoh, Hannes, Jacob, Hanes och Adam till Lundby pizzeria och käkade lunch. Efter det gick jag och Love ner på stan och träffade Emma och Felicia på Gusto, tog en latte och snackade. Sen hem till emma och sen gårn :)

Imorgon är det torsdag vilket betyder bästadagen på veckan! SLutar dock 4, men har först syslöjd sen matte och slutar med elevens val.

På fredag blir det bio med Love, Emma och Felicia. Ska se Love & Other Drugs. Har velat se den länge, eller sen den kom ut, så ska bli kul!



Bild från Göteborg i somras. Saknar't.

in school

Har slutat för en stund sen, väntar nu på Love som skriver omprov.
Amanda skulle komma hit tror jag, skolan alltså. Efter det vet jag inte vad vi ska göra. ikväll skulle vi iaf hänka ett par grabbar till donken, flöt. Usch. Ska ju va nyttiga nu ju?!

Ska träffa Cornelia och Emmie sen, inte träffat någon av dem på jättelänge.

 

Timone hälsar!


style hurricane

Klickade mig in på en tjej som heter Anni,s blogg. Hon bor i Estland och tillverkar Ear cuffs. Och då frågar jag er, hur snygga är inte dessa ear cuffs? Dom är ju skitsnygga!! Och den bästa fördelen är väl att man inte behöver ha hål i öronen eller så, för er som inte har det.



Man "hookar" alltså på dem på örat. Skitsnyggt med fjädrarna och allt! Skulle vilja köpa ett par, men är alltid så jobbigt när det är från ett annat land. Kanske gör ett själv.. ?


Dag 15 – Mina drömmar

Jag drömmer om att flytta utomlands, kanske efter gymnasiet. Helst U.S.A- New York, New york och allt det där city life man ser i t.ex. Gossip Girl.

Vill så gärna köra en "madde" (kusin) och åka världen runt med ett par polare och bara upptäcka sånt man inte sett förr. Lära sig om nya kulturer, äta ny och konstig mat, leva som om det inte fanns en morgondag. Jag vill inte dö och inte ha åstadkommit något i mitt liv. Jag vill se världens alla hörn, jag vill ut på äventyr, jag vill leva.

Sen om detta kommer gå i uppfyllelse, har man ju inte en aning om. Man hoppas ju såklart. Men i'm the boss of my own destiny, så.. förhoppningsvis.


Snygg bild


craving

OHMYGOSH!
Ni kanske har klickat er in på Kenzas blogg på senaste tiden och sett dessa amazing halsband som hon köpte i Thailand. Så inihelvete snygga så jag tror jag storknar! Måste leta efter liknande när jag drar dit. Vilket förresten, bara är en månad kvar idag!


Dagen har varit seg som fasen! Har haltat runt hela dagen pågrund av hemsk träningsvärk i vaden efter gårdagens gymmande.

Nu ska jag kolla på en film och hämta mig en cola!

Höres

sunday

Idag drog jag till gymmet med Syster, Love och Amanda. Vi körde ett bra tag. Sprang 50 minuter på löpbandet & tränade armar/mage/ben resten av tiden. Solade 20 minuter efter med, så jävla azum. Behöver ju lite färg nu när vi snart ska till Thailand så vi inte är ASbleka.. Imorgon är det en månad kvar.. shit vad tiden går!

Efter gymmet så drog jag hem och har nu kollat på dessa två filmer.

Megamind..

..och Despicable Me (Dumma Mej).

Riktigt bra filmer båda två. Mysiga familjefilmer typ. Älskar sånna.

Imorgon är det måndag. FET tummen ner på det! Får göra det bästa av dagen tycker ja. Hjälper ju inte att man har tre timmars matte direkt på morgonen.. aja.

Höres,
Bye

modekungen.se




Snyggingar från modekungen. Och huuuuuuuur snygg är inte västen?! Speciellt nu när punken kommer tillbaka i vår. Över en skinnjacka asså. Finemang!

Jag call it the day och går och lägger mig nu.

Ses imorgon,
Natti

lördagsmys

Kvällen spenderades hemma hos Felicia med Amanda, Love och Emma. Vi tittade på Long Time Dead och Saw VI (6).

Long Time Dead var rätt bra. Handlade om ett par ungdomar som spelade anden i glaset och det gick snett. Saw vet ju nästan alla vad dom filmerna handlar om, men om ni inte gör det så är det jigsaw som "mördar" folk han tycker fötjänar det. typ.

Saw filmerna är ju så jävla bra, men rikigt vidriga, så att säga (riktigt Joline uttryck, det där).



Imorgon ska jag gymma med Syster, Amanda och Love. Va lite nyttiga, vettni.


Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan var ju första skolveckan. Gick väl bättre än förutsett kan jag ju säga! Igår var det fredag och den spenderades med de bästa. Alltså Joline, Felicia, Emma, Felicia och Amanda. Love var ju sjuk :( Krya töntjävel ♥

Om igår var fredag så blir idag lördag, eller hur? Idag ska jag hitta på något med Amanda, kanske träffa Love om hon mår bättre.

Men at the moment ska jag krypa ner i sängen med något gott och titta på en bra film.

Fridens.

det finns människor till allt. tyvärr.

Någon omogen liten snorunge har fejkat ett konto på facebook och ger ut sig att vara Felicia Ånbring. Hur moget är det då? Fattar inte hur man kan ha ett så stort skämt till liv att man faktiskt orkar med att göra sånt. Real uncool!

Ska iaf va med den RIKTIGA Felicia och Amanda sen, får se vad kvällen bjuder på!

Länk till världens bästa blogg.



Kan ju passa på att säga, I Heart WeHeartIt. Och drömfångare.

favoriter

 

Favoriter som jag förmodligen kommer beställa hem efter min födelsedag!

ISmycken


Dag 12 – I min handväska

I min handväska, eller handväska och handväska vet jag inte, har mer axelväska. I den så har jag alltid med mig sminkväska, borste och hårspray. Sen typ tamponger, haha. Lite smycken och sånt. Har inte alls mycke i min väska!

I alla fall, FREDAG! Lovejäveln är sjuk så är inte så kul i skolan. När skulle det någonsin va det, iofs? Jag och Amanda får väl hitta på något.


Dag 11 – Mina syskon

orkar inte ta bild på vad jag hade på mig idag, så tar dag 11 istället.

Okej, mina syskon. Har en syster, världens bästa faktiskt, vid namn Evelina. Hon är min bästavän, min verkliga bästavän som jag kan prata om allt med. Tatueringen vi ska göra i Thailand står ju dels för farfar, men också för oss som systrar och att vi står så nära som vi gör. Jag är riktigt glad över att vi är så bra kompisar, för skulle vi inte vad det så kanske vi skulle glida ifrån varandra när vi blir äldre och skaffar egna familjer. hon ställer alltid upp för mig. Jag älskar henne!



Har ju också ingifta syskon, men jag ser dom nästan som mina riktiga syskon, eftersom jag känt dom sen jag var 4. Linn och Herman.

Linn och Herman :)

wonderwall

Känner att jag inte är på topp idag som vanligt. Är trött, ont i ryggen, ont i halsen. Ont lite här och var.
Ska hem och sova direkt efter skolan, riktigt gött. Sova måste va det bästa som finns!


Bilder från weheartit.


could it be you?

Sitter hos Amanda nu, efter en kväll på gårn. Innan det va vi hos mig, med Love, o kollade Charlie St.Cloud, underbar movie asså. Ni borde se den. Om ni inte redan sett den. Fast då kan ni se den igen.

Pratade lite om tyska resan idag på tyskan, längtar lite. Fast lite wierd ska det bli att bo hos en främmande tysk ... menmen, blir nog skoj!

AJAaaaaaaaaaaaa, skriver mer sen, eller imorgon.

Heido


Dag 9 - Min Tro

Min tro är väl lite konstig, ska försöka förklara för er så ni förstår.

Jag tro att det finns en gud. Men jag lutar mer åt den hiduiska tron, då jag tror på reinkarnation och att man kan sluta återfödas och liksom bara försvinna.. Jag tror att Jesus fanns. Han kanske helade folk, men jag tror inte på att han gick på vatten och delade röda havet i två, det finns massor vetenskapliga förklaringar på vad som skulle kuinnat hänt. Så jag ser mig själv mer som hindu än kristen, men jag tari nte min tro så seriöst :)

Dag 8 – Ett ögonblick

Ett ögonblick jag aldrig glömmer är på farfars begravning då vio stod och höll hand runt farfars kista..
Saknar honom </3

Dag 7 – Min bästa vän

Min bästavän heter Amanda Kristina Kardell och Love Linnéa Gustavsson. Jag har två. Vi har hängt ihop sen sommaren 07 kanske? Love och jag var bästa vänner innan det, men jag lärde känna Amanda genom Maria. Så hakde hon på. Emma var också med i våran lilla group då med, men inte längre tyvärr.. Nu är det Emilia istället! Så trots gruppmedlemmar som kommer och går (haha) så är det ändå vi tre!

Ni ser ju vilka underbara knäppisr jag har till bästavänner, men det är det som är bäst med dom!

Älskar er, brudar! ♥

snabb

ska ut och springa nu med love, hon väntar så måste skynda. bye

back to basics

Sitter i skolan. Ja, det gör jag. Blä.
Kunde ju självklart inte sova igår, somnade 3 och vaknade 7, fyra timmar typ..

SKA HEM OCH SOVA EFTER SKOLAN!!!!!!


hejdå

Dag 6 – Min dag

Vaknade runt halv 2. Kollade tv och satt vid datorn. Vid fem drog jag och Evelina till gymmet. Där mötte vi Frida. Gymmade i kanske en och en halv timma. Drog hem och gjorde hemmagjord pizza!

Imorgon börjar skolan, BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ. Kommer aldrig komma upp klockan 7..

Jag ska blir bättre med bilder, hur kul är bild-lösa inlägg? Inte kul.

puzzzz


Dag 5 – Vad är kärlek?

"När det bubblar i kroppen, som en kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man can't deny.
When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen.
När simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
min pappa är rik, vill du hångla?

När man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit å höra,
det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
vi satt på en parkbänk - jag va kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is love?
Baby don't hurt me, don'y hurt me no more.

Från en afton som doftar lite YMCA,
Tack Göteborg, ni är kärlek för MIG!"
Bjön Gustafssons kloka ord om vad kärlek är för honom. Han prickade ju exakt så måste ju citera honom!

Dag 4 – Det här åt jag i dag

Idag åt jag Kyckling i ostsås med vindruvor och till det, pressad potatis, och cheesecake till efterrätt. Kul att veta..

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina päron idag då. Som jag skrev på dag 1 så heter min moder Ann-Sofie (Brehmer) Hjertstedt. Hon föddes i en taxi mellan Fornåsa och Motala. Hon växte upp i hålan Fornåsa så ala där vet vem hon är eftersom det är så litet. Kör man igenom det och blinkar, så har man missat hela skiten, jag skojar inte.

Fader min heter, som jag också sa, Stefan Almén. Växte upp här i Mjölby, vart han föddes vet jag inte.. Men jag vet att när han var bebis så ramlade han ner för en spis, vilket är en bra förklaring för hur han beter sig..

Dom skilde sig när jag va 4, då mamma vart kär i uffe.

Finns inte så mycket mer att säga än att mina päron är de bästa päronen en unge kan ha!

(har inga bilder på dom på den här datorn)


Dag 2 – Min första kärlek

Idag är det andra dagen på schemasaken. Min första kärlek. Har haft många kärlekar när jag var liten, brukade gifta mig 24/7 med random snubbar på dagis.. Men den första seriösa kärleken går under namnet Daniel Ånbring. Vi blev tillsammans i maj 2009 och var tillsammans i en & en halv månad.. Jag vet, inte alls långt, men det var efter det som jag verkligen började känna att, denna grabb vill jag ha. Men, vi har vårat förflutna, hahaha... Vi är jättebra kompisar idag :)

Aja, idagdå. Vaknade halv två, ehehehe. Då drog jag först till pappa sen till Love. Vi drog t stan & fikade på gusto, träffade Joline och Malin där. Sen kom också Melinda, Amanda & Emilia, men Emilia och Melinda drog ganska snabbt igen. Efter det drog vi till gårn (jag vet, GÅRN!! HAHAHA) och målade naglarna (återigen, HAHAHA) och spelade wii :) Emmie kom med :) Sen drog vi till vårdcentralen och träffade Benjamin, Cornelia och Oskar. Åkte lite bil med dom, och dom skjutsade hem oss.

Nu sitter jag här med lille kråknäbben Amanda Kristina Kardell. Hon är en trevlig prick, som gillar långa strandpromenader och senap på mackan. Hon har ett passionerat intresse för att samla på använda kondomer. Gillar du vad du läser? Hör av dig till Amanda på [email protected], eller [email protected]!

Hörs imorgon för dag 3!
LATERo


fanny

Skulle bara skriva att Fanny är faktiskt riktigt bra och hon räknar som ett luder!


PUSS

dag 1 - om mig

Jaha, då börjar vi. Jag heter Anne Felicia (Brehmer Almén) Stefansdotter. Jag är född den 25 mars år 1996.
Mina föräldrar är skilda & min mamma är omgift så jag har två ingifta syskon, Linn och Herman Hjertstedt, och en syster, Evelina Brehmer. Min mamma heter Ann-Sofie Hjertstedt och är gift med Ulf Hjertstedt, och min pappa heter Stefan Almén.

Jag har två underbra, korkade katter. Ozzy och Måns. Hade Måns mamma, Sotis, tills i vår förra året, då hon dog, vart jätteledsen :'(

Jag går i nian på Blåklintskolan, ska igentligen gå i 8an, då jag är 96a, men fick hoppa över en klass när jag gick i tvåan. Gick då direkt till fjärde klass. Varför? För att jag låg väldigt före mina klasskamrater i de flesta ämnena & klarade utmaningarna vi fick, för lätt. Nu vill ni nog kalla mig pluggis, men där tror ni fel. Jag VILL va en pluggis, tro mig. Det går inte lika bra nu som då. Men ska väl inte klaga, har ju inga IG i alla fall. än.

Jag har världens mest underbara vänner som har världens underbaraste personligheter och världens underbaraste humor! De ställer alltid upp om man behöver dom. Jag älskar dom över allt annat.

Vad jag tycker om att ödsla tid på är ju självklart min kära dator & mina kära vänner. Spelar även gitarr, gjort i många år nu. Och dansar, för 8onde året i rad på Tracey's dansskola där jag förra året vann pris för bästa prestation & utveckling under året 2009/2010. Varför jag skriver detta är för att jag är oerhört stolt över mig själv & det är typ varje danselevs dröm (som dansar på tracey's) att vinna det priset!

Jag är väldigt mycket mig själv, vilket många kanske uppfattar som otroligt puckad & konstig. Vilket stämmer, men jag är faktiskt rätt cool om man lär känna mig. Har förändrts mycket under åren i min jakt efter en stil som passar just mig, och jag tror att jag har hittt den.

Hoppas ni förstår vem jag är & lite mer om mitt liv nu.


Som ni ser så har det varit väldigt mycket.. Men nu vet jag vad jag vill :)

i'm bringing sexy back

Dag 1 – Om mig
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26
– Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Här är då schemat jag hade tänkt att följa. Får väl börja dag 1 idag, på fjärde, haha. Aja, börjar med det första nu.

vad är det som händer!

OHMYGOD. Har inte givit bloggen så mycket som en tanke på senaste veckor/dagar! Ska försöka göra det där dag för dag grejrna, så kanske det blir lite mer intressant.

Nyår va.. okej. Vi lämnar det där. SNART THAILAND! Längtar inte lite asså! Sålänge får ni en bild på mig & syster från Mallorca.



L♥VE på er

RSS 2.0