Body Toning

Tränade Body Toning idag för första gången och helveeeete vad död jag e. Har ont överallt och kan knappt gå, otränad much? Men men, de va inte sista gången i alla fall. Ska bli fit till beach 2012 nu!
Packar lite grejer till Romme, åker ju imorgon! Ska ta massa bilder som jag lägger upp här sen! Kommer garva galet åt Cornelia med som ska åka snowboard... kommer inte sluta bra. Men vi hörs mer imorgon LOVE

så fin

Jag älskade den här reklamen från att den kom ut! Den är smart och fin på samma gång. Väldigt kul också att så många kändisar är med!

Detta vill jag klä mig i


Just another manic monday

Hej kompisar! Sitter i bilen på väg hem från Norrköping just nu. Har varit på "studiebesök" på två tygaffärer och letat tyger till våran 70-tals kollektion. Vi började i Söderköping på en tygaffär där de va smockfullt med tyger! Hittade mycket bra, Cornelia och jag har grymmaste idéerna! Sen blev vi bjudna på fika av tygaffären, inte helt fel!

Vi drog sen vidare till Norrköping, hann sticka in huvudet på Style by Tyra och köpte mig två ringar och ett halsband. En ring och halsbandet var på rea dessutom! ;)

Här får ni två bilder från dagen :)


never nothing more

Var ju på bio igår, Sherlock Holmes 2. Riktigt bra vill jag säga! Downey JR är ju asbra som sherlock och Jude Law är ju inte precis ful.. Vi skulle käkat på Ghingis först, med de va fullt så de vart Ming Palace istället. Det va okej, men inte lika gott som Ghingis. Idag ska jag bara slappa och kolla tv, film om de går någon bra på tv. Blir lunbyhallens sallad sen <3<3<3<3 Vi hörs, puss!

Tja slackers

Kom hem runt ett igår, efter en sväng i vanen. I början var det kul, men sen dog stämningen ganska rejält..

Vaknade runt tolv imorse iaf, tog ett varmt bad. Djävulskt skönt! Sen dess har jag bara slappat och väntat på att syster skulle komma hem från jobbet. Ikväll blir det ösa Linköping stad med först Ghingis (restaurang) och sen Sherlock Holmes 2 på bio! Skapligt mys.

Hörs sen polers, bye


kul liv

Tja kåmpizar, I'm bored. Suttit och väntat på att farsgubben ska komma hem (vilket han nyss gjorde). Ny ska han göra revbensspjäll, yummie. Sen bli de röja väään me de bästa. Som ni ser så är jag krulltott för dagen med, var ett wedigt jobb igår.. HA EN BRA FREDAG! ♥

shoes

Jag tycker att rätt par skor piffar upp en outfit så mycket! Ska köpa nitar och göra liknande skor som de ovan. H-O-T!

varför är de snyggaste alltid gay?

Anton Hysén. Älskade älskade älskade. Varför är du homosexuell? Är det för att du inte träffat mig? Fan vad jag ska gifta mig med dig och föda dina barn!!!! (I wish). Men seriöst, titta killen! HUR HET?!? Jag blir helt lost i hans ögon och han har ju väääärldens gulligaste leende, smilegropar <3<3<3<3
Människan är ju bland det vackraste gud skapat!

Sugen

'

studiedag

Vaknade halv tolv imorse, så sjukligt gött att sova uuuut. Har underhållt mig med filmen Robin Hoos och att locka håret. Det tar ett bra tag... Har varit och köpt ben & jerry's med, lovely. Ikväll blir de favoritmat, laxfilé i skagenpanna och kompott till, YUM. Imorgon går jag till tio över elva, så är kort dag sen HELG. Får se vad helgen bjuder på.

sånt man har på sig








Den där Rihanna kan klä sig ibland, ni. Damn!

Mobilblogg

Sitter på tåget till skolan, trodde jag skulle få åka själv först men sen kom Sabina och Emma :) Jag är döhugrig om ni ville veta asså.

När jag slutat skolan drar jag och pappa och bokar resa till Tunisien och så ska vi shoppa skidkläder till honom. Sen ikväll ska jag bara chilla, har studiedag imorgon så det blir sova lääänge. Cheerio!


Efter måndag kommer tisdag

Började min dag med en promenix till station. Hade bild hela förmiddagen, vilket var chill. Fick sedan ett samtal av miss Amanda som var i Linköping p.g.a att hon tog bort sitt gips idag. Så hon kom till skolan och va med på mina två sista lektioner. När vi kom till Mjölby drog vi till le donk med Love.
Kom nyss hem, tagit en dusch nu med. Så sitter och skriver på ett svenska arbete som skulle varit inne förra onsdagen.. oops. Kollar Harry Potter samtidigt med. Deathly Hollows part 1. Redan sett, men helvete så bra HP är! Men ska fortsätta att skriva och titta så hörs vi imorgon! Adios

monday

Sitter med pappa och syster på hotell i Tunisien, så bokar pappa och jag på onsdag! Ska bli så jävla gött. På onsdag ska vi även shoppa skidkläder till far. Jag ska ju också åka skidor, nästa onsdag. Så ska se om jag hittar ett par skidglasögon då med :) Bloggar mer sen, skulle bara göra en liten update ;* LATERRRRRRRoo

Jag vill ha sommar

Asså, ni vet inte hur mycket jag längtar till sommaren. Att kunna gå med bara ben, shorts och bara en bikini top som outfit liksom?!?! Tänk er att gå så nu.... Nej, sommaren är min favorittid på året!

godmorgon kompisar

Jag vaknade nyss, och de första jag gjorde va att ta en dusch! Så nu ligger jag nyduschad i sängen (hamnade här igen) och ska snart kolla på nyaste avsnittet av VD. Ääääääälskar vampire diaries asså. Fick massa choklad och chips av syster som hon utlevererat från jobbet (bäst före har gått ut så dom får inte sälja det). Så det ska jag tjocka mig med lite. Rätt svårt att vara nyttig när hon tar hem massa chips och godis hela tiden, måste jag säga.


Igår då. Åkte bil med Danne, Emilia, Eve, Amanda och Lanka. Love drog hem tidigt. Vi va bland annat på donken sen hängde vi runt lite. Bästa va när Amanda körde iväg med dannes bil, haha! Alla vart aschockade och stod som fågelholkar medans vi cruisade iväg bah "herråååå".

Klockan 6 kommer släkten och ska fira Herman som fyllde igår. Kommer nog inte lämna sängen innan dess.
längtar verkligen IHJÄL mig efter tatueringen!!

rastlös

Sitter och väntar på mor min. Har fixat klart mig, bara välja kläder, vilket inte är det lättaste... Så här ser jag ut just nu i alla fall!
ascute.. Nä, men är fett uttråkad så sitter och muppar mig med photobooth. Fett skoj. Ha en trevlig lördag allesammans!

öronorgasm

Cheers (I'll drink to that) - Rihanna
Ass back home - Gym Class Heroes
Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray
You Found Me - The Fray

Dessa spelas rätt mycket i mina hörlurar just nu!

För nu är de lördag igen

Morsning korsning, hade ni en bra fredagkväll? Det hade jag! Jag åkte mest bil, men det är kul om man har rätt sällskap! Idag är det då lördag och ikväll blir det nya äventyr. Jag vaknade för cirkus en timma sen, så snart ska jag fixa mig och sedan dra till Emilia och färga hennes hår. Idag fyller storebror med, 20 bast! Så stort grattis till hemmeboy! Hör säkert av mig senare idag :)

Bilderna är från när vi va på donken i Motala förra helgen. Snacka om att människorna ville va med på bild!


Kwika.se

Ville tipsa om mina gamla klasskompisars radiosändning de har nu under dagen. De är riktigt duktiga, killarna! De pratar om olika saker, ni kan också ringa in och ta upp saker ni sett/hört eller önska musik :)
http://mixlr.com/mtu-broadcast/live Klicka på länken så kommer ni till broadcasten :D

Alldgoåhsöenyåeå

ÅÅÅHHH, blir så jävla förbannad på busschaufförer som kör extremt jävla långsamt!! Kom in på rese precis när mitt tåg glider iväg, TACK FÖR DEN JÄVLA ******. Sämsta dag att hända på med, jag är så jävla hungrig!!! Aja, slutat för dagen, 11.10 varje fredag, inte helt fel. Men kommer ju få vänta på tåget eftersom vissa människor inte kan köra...


Bomberjacka

Hur snyggt är det inte med bomberjacka? Min syster har den snygga från monki (som jag snor då och då). Jag fick en silvrig av henne från weekday, men den är rätt stor. Så jag är sugen på att köpa en egen svart eller militärgrön. LOVE.


Tunisien

Fick ett sms tidigare idag från min käre far "Hänkar du till Tunisien i juli?". Fyfan vad gött! Finns inget bättre än att åka till ett varmt land! Så satt i skolan och tittade på alla möjliga hotell i Tunisien. Samlades nog en pöl dregel under min mun den stunden asså, fyfaaaaan vad det är vackert!! Försöker spara bilderna från Apollos hemsida men det verkar inte funka? Bifogar länkarna istället :D HÄR, HÄR och HÄR.

sånt som är snyggt

Detta skulle jag vilja klä mig i. Snyggt!

Du måste va blind, för du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag e


Följ mig gärna på Instagram, felllebus heter jag där :D

Fan i helvetes jävla skit

Har försökt på den fucking profilbilden att synas med DET GÅR JU INTE!!?! Jag ser den inte iaf!!1 Hoppas ni ser den, den ser ut så här
så jag asså

stay

Heeeej kompisar! Ber SÅ om ursäkt för att jag inte uppdaterat på.. EN VECKA? Damn, jag suger! Men veckan har rullat på, tiden går så hemskt fort! Om 2 weeks drar jag till Romme. Längtar! Annars finns det inte så mycket att säga.. Helgerna går till att umgås med de bästa! Och skolan flyter på. Jag lovar att jag ska bli bättre på uppdaterandet! Hoppas ni läsare har det bra med! Puss!

Onsdag

Var hemma idag, kände att det va lika bra :) Mår lite bättre nu, hostar fortfarande dock. Men ska försöka mig på skolan imorgon, har kort dag så ska nog funka! Vaknade runt 12 och kollade ut genom fönstret, SNÖN VAR BORTA. Hallelujah, prisa gud. Kändes som vår! Och snön får gärna hålla sig mer än långt borta. Inte komma tillbaka alls. Tack.
Ska anmäla mig till Romme imorgon, åker 1 februari! Har inte åkt skidor sen förra sportlovet så ser fram emot det!
SnyggLiam ♥

sjuk

Nu är det så där hemskt igen. Gått och blivit sjuk förstår ni.. Runt den här tiden somnade jag igår och skulle kunna somna nu med. Är så djävulskt trött på kvällarna nu när skolan börjat, hoppas de försvinner.
Sitter och tittar runt lite på youtube, weheatit osv. Fördriver tiden. Finns inte mycket att göra.. Slänger in en bild för ovanlighetens skull.
asfränt

Hej på er

De va ett tag sen jag skrev, i know! Men har ägnat mitt jullov åt vettigare saker än att sitt framför datorn och dega :D Jag har bland annat spelat laserdome, åkt bil, gjort roadtrip till barnmördarkorset (som inte var någon hit). Men jag har haft riktigt kul med mina allra bästa, så som man ska ha. Eller hur? Ska börja blogga bättre nu när jag använder datorn mycket i skolan, blir liksom enklare då. Annars glömmer jag så lätt! Men ha tålamod, kommer blogga gärnet sen! Love!

RSS 2.0