Engelska

Har engelska om en stund, ska debattera. HUR KUL?!?!?!? Inte så kul om jag får säga det själv. Ska debattera mot Emma och Emma om varför "den gode samariten" inte är en bra lag... KOMMER ÄGA DOM. Det värsta är ju att man måste snacka engelska, men fick ju inte MVG för inget.. *skryt*

Formgivning

Milad är sjuk så kör hänga gubbe och slappar och vet inte vad. Ida skriver (: istället för :) vilket är FEL!!!!!!!!!
Så här glad är jag nu, SKOJA ÄR ASGLAD!

hej ni glada

Godmorgon på er, varit vaken en bra stund nu. Har förmodligen ni varit med. Har Historia nu, vi ska skriva en "artikel" om någon snubbe eller snubbina som levde på 1700-talet. Jag valde Peter den store.
Här har ni snyggingen!
Efter Historian har jag lunch, sen svenska sen bild. Vi skulle kolla på film och mysa med popcorn på bilden, så de är chill.
Sen ska jag kolla på ännu mer julfilmer när jag kommer hem. 1 December är ju på torsdag, så måste ju komma i julstämning! Lite snö skulle ju hjälpa.. MEN NAE. Förstår inte varför det inte kommit någon snö? Förra året kom det ju på höstlovet?! Längtar sönder till jul gör jag iaf.

christmas spirit

Precis hemkommen från dansen slinker ja ner i min OnePiece och kolar på julfilm :) Har Ben och Jerry som sällskap med! Love!
Som ni ser på min hand var jag väldigt duktig på att åka snowboard.. Aldrig mer..

Monday

Har bild nu och jobbar med att skissa outfits till större personer. Skulle visa en enkel outfit för er, hihi :)


Vampire Diaries

LOVE IT!

knepigt

Satt som en idiot och försökte komma på varför fan inte den nya designen syntes!!!! Sen tryckte jag på F5 :PPpPPPpppPpppPppPpP
Så tryck på F5 om ni inte ser den, så kommer den ;)

i will be rising from the ground, like a skyscraper


Första advent

Hej bloggen! Har självklart inte glömt bort dig! Varit en seg söndag bara.. JÄVLA VÄDER.

Idag är det första advent! Och det firade jag med att tända ljus och titta på The Santa Clause med min kära syster. Käkade för mycket glass med.. Men Ben & Jerry's verkar man aldrig få nog av..

Nu ligger vi i sängen och lyssnar på julmusik och typ sover.. Skola imorgon vilket betyder Matteprov som jag inte kan någonting av.. Väntar på tacos gör vi med! Så jävla gott! Va länge sen med. Mina kompisar säger att jag äter tacos på fel sätt, men det gör jag inte alls!

I min tacos har jag:
• Majs
• crème fraîche
• banan
• cashewnötter
• krossad ananas
• krossade natcho-chips med ost smak.
Hur gott som helst!


Fuck you

Livet är rätt bra ibland, ni. Och killar är idioter. HURRA


Just another hopeless day

Vaknade runt halv elva imorse av syster som sa att vi skulle in till Linköping om en timma. Så gick upp och fixade mig. Har hjälpt pappa köpa lite nya, snygga kläder nu när han ska bli kontorsnisse!

Jag köpte en skitsnygg ring, men den paja.. Jävla oflyt hela tiden..

Ikväll blir det va med mina brudar :) slänger nog in ett eller två inlägg till idag ;)

Fint!


Fredag

Fredag idag! Gött som satan!

Har tittat på teater idag, riktigt bra var den! Handlade om samhällets normer och hur vi ser på andras kroppar osv, riktig tankeställare.

Nu sitter jag nere i studion och dunkar Gavin Degraw (<3) ska snart ha matte, sen tar jag helg! Och ikväll blir de dans och träffa mina finaste. Ska träffa saknade Bella och Mattias med, tjoho!

Efter skolan drar jag till Ikano och möter upp mamma och syster för lite shopping :)

Ha en bra fredag!


Sugen

Ja, jag är smyckesberoende. GE MIG!!!!

Gavin Degraw

Fått en thing för Gavin Degraw på senaste tiden. Älskar hans röst, hans musik, hans utseende. ALLT!
Bland annat Chariot, Not over you, In love with a girl och Soldier. Och I don't wanna be är ju hur bra som helst, tänker bara på One Tree Hill när jag hör den ♥
Nu ska jag kolla på Pirates of the Caribbean 2 och käka chips! Älskar Johnny Depp som Jack Sparrow!
PEACE

Mecenat

Fick precis hem Mecenat-kortet. Som CSN-kortet fast mycket bättre! I love att dom har samarbete med både lensway och Rapunzel så att jag får rabatt på både löshår och bruna linser. WIIIEEE
EN FET TUMMEN UPP!

Torsdag

Goddagens mina vänner! Går ni fortfarande i skolan? Det gör jag.. Har engelska just nu. Rätt lame.
Dagen började med sömnad & mönster konstruktion, sydde insnitt och dragkedja.. Underhållning! Sen lyssnade vi på två tjejer som snackade om egenföretagande. Och efter engelskan har vi mentorstid & sen support, men ska nog dra hem för behöver inte göra något på supporten
Torr humor, haha!
Idag blir de nog också spela in filmen till facebook som jag måste göra.. fail. Men, aja. Gotta live with it.

homiez

Hej bloggen! Inte bloggat på hela dagen, sorry for that. Men orkade inte.
Dagen började med föreläsning. En kille som vart missbrukare berättade om sitt liv och hur han tog sig ur missbruket. Riktigt intressant. Sen va det två tjejer från Linköping som startat eget klädmärke, och berättade lite om det. Också intressant för mig, som går mode. Sen på engelska lektionen kollade vi på film. Kan varit den dåligaste film jag varit med om.
Så va det ingen idrott så Moa drog med sig mig, Emma och Melinda till hennes andra hem - McDonald's. Så satt vi där och chillade ett tag. Sen drog vi tillbaka till skolan. Gjorde julkort, drack julmust, käkade pepparkaksdeg. Hade allmänt julmys helt enkelt :) Och det behövdes efter gårdagen.
Blir ett bildlöst inlägg (vet att jag sa igår att jag hatar dom), men orkar verkligen inte slänga in en bild.
Kul, förresten, att över 100 pers gillade min status så nu måste jag lägga upp video på facebook när jag sjunger.. Ska vara mer aktiv imorgon! SEE YAH BROS

Misery business

Herr olycklig kommer och bankar på min fucking dörr hela tiden. Jag smäller alltid dörren i nyllet på han, för va fan ska jag vilja ha han här för?

Kommit på att jag alltid väljer fel. När det kommer till typ allt förutom vänner och kläder, på den fronten är de faktiskt prima ok om man får säga det själv. Men resten är ju som ett vattenfall ner åt hitlers håll.

Ibland vill jag göra saker utan att tänka efter. Det kanske går bättre då? Testa går ju och överlever jag kanske det blir kalas. Och så måste jag sluta va så jävla hård mot mig själv. Kåmpis jag är 15 bast. Mitt liv har inte ens börjat. Planet har inte ens lyft från startbanan. Finns så mycket som kommer hända i mitt liv framåt och jag bara bryr mig om nu och då och vägrar röra på mig typ. Men vill ändå inte se framåt för framåt är läskigt. Vi tart nu istället. Carpe diem osv.

De flesta av er förstår säkert inte ett dugg av vad tanten yrar om, men det gör inget. Det är jag som är konstig, inte ni.

Vill bara säga att vad vore jag utan mina underbara vänner? Mina själsfränder är vad ni är. Jag behöver fan inget annat! Lite mat skulle inte sitta fel, men ANNARS ÄR DET FINA FISKEN.


likes

Asså la nyss upp på facebook "Om 100 st gillar så lägger jag upp en video på när jag sjunger". 67 PERS GILLAR REDAN! Ska jag alltså behöva va tvungen att välja låt, lära mig den på gura & lägga upp på facebook. Hujeda mig.
För övrigt har det inte varit världens bästa dag. Den har ärligt talat sugit väldigt hårt. Men imorgon kör jag på skola och hoppas att mina brudar kan få mig på bättre humör..

Har dessutom "julyra" imorgon. Så vi ska baka pepparkakor osv på skolan, hur mys som helst!


Istället för att gråta över de dåliga, ska jag le över de bra stunderna. ♥

bloggar

Tänkte skriva upp bloggar jag läser, förutom typ kissie, paow, foki osv. Folk som inspirerar mig är typ Emma Wagenius, Sanna Holmberg och Michaela.
Riktigt sköna brudar med väldigt olika stilar. Men alla är inspirerande och roliga.

Btw så vill jag ha en pälsmössa.

hurt

Jag lovade mig själv från början att jag inte skulle gråta för dig, men du gör det förjävla svårt att hålla det löftet.

Natthumor

Kan inte sova så den här sidan får underhålla mig. Så jävla bra!

Önskelista

Kan ju skriva lite vad jag önskar mig i julklapp, inte långt kvar ju!
Pengar of course..
Tatuering, som på bilden fast bara 3 st. En för mamma, en för pappa och en för eve.
Dermal anchor på nyckelbenet, fast tre stycken och bara på ena sidan.
Och industrial piercing.

Sen får jag ju pengar med, så efter jul ska jag köpa nytt löshår och ta två till hål i vänster örat, så jag har 5 på rad :)
Haha, verkar va värsta piercing/tatuering freak. Det är jag faktiskt.. Men kommer ändå inte få, kanske tatueringen och industrial. Men no way in hell att jag kommer få dermal, men värt ett försök hehehehhe.

Idag har jag endast degat säng1 och spelat pyramid solitare. Imorgon blir det nog ingen skola heller, men ska hem till mamma och fira henne lite.

Edit: En biljett till Avicii skulle inte heller sitta fel, men är ju inte 16..

Hur lyckas jag?

Sjuk IGEN. Vet inte hur jag lyckas faktiskt.. Hade Matteprov idag med! Får ta reda på omprov-tillfällen.

Vaknade nyss, så nu ligger jag och kollar på teen mom. Har försökt att äta, men mår bara illa så går inte så bra. Fryser gör jag med, som ett as. Får bli filmer idag igen, funderar på att tanka hem Karate Kid bara för att den va så jävla bra <3<3<3

Måste verkligen äta nått mannen, måste bli frisk. Mamma fyller ju imorgon! Kan ju inte va sjuk då!

Hatar bildlösa inlägg så ni får någon random bild.


Non mollare mai

Har lyckats dega igenom heeela söndagen snart utan att plugga ett piss. Då är jag ju bra jävla duktig!
Har kollat på typ 5 filmer.. Karate Kid, Toy Story 3, The Bounty Hunter, When in Rome och nu Dear John. Sen är de Jersey Shore ikväll med. Om jag är uppe då, fett död. John blev precis skjuten i filmen, mina ögon förvandlas till fucking niagara fallen. Tjuter lika mycket varje gång jag ser denna film. Nicholas Sparks är ju för fantastisk.

Ska läsa klart en bok till på onsdag med, och göra bokanalys. Jag är på sidan 16. Asså, jag är verkligen levande bevis på att lathet är en sjukdom. Undra om man kan få typ medicin mot det? Skulle va ett satans mirakel. Jag vill ju plugga, men hittar inte motivationen. Kollat under sängen, i väskan FUCKING ÖVERALLT MANNEN. Men icke. Jag sviker mig själv igen.

Imorgon ska jag och syster ut på presentjakt. Min älskade mor fyller på tisdag. 25 år, som alla andra år de senaste tre åren typ.. haha!

Tycker om er som faktiskt tar er tid att titta in varje dag, KÄRLEK TILL ER ♥

my man!

Sunday

Yo bros. Söndag idag. Kan tänka mig att de flesta av er fortfarande ligger och degar i sägen, set är faktiskt tillåtet idag.
Jag vaknade hos Emilia efter en rolig kväll igår med härligt folk. Kollade på Karate Kid, som jag för övrigt missat se, och den va ju ASBRA! Älskar verkligen Jaden, han är ju så jävla sööööööt! Och Jackie Chan är en av mina favorit skådisar. Men nu har jag duschat och fått i mig lite käk också. Så nu tittar jag på the Bounty Hunter. Borde plugga matte, men orkar inte. Lär ju ångra mig imorgon när jag sitter där och har prov..
Ska väll ta tummen ur röven och börja plugga!
Lateroooo

Öppet hus

Sitter i skolan. På en lördag. Klockan 10. Jag kunde varit hemma och sovit nu...

Öppet hus är det som gäller och är typ forever alone. Vill dra! Men kan ju icke. Igår träffade jag lite folk, men drog hem vid typ tio? Va fett trött och skulle ju upp tidigt. Vart väckt typ sju gånger inatt. Va det inte ett sms så var de någon som ringde, och va det inte någon som ringde så va det toabesök. Ni fattar grejen. Så är rätt trött här i min lilla fåtölj. Kom en tjej förut som va intresserad av MD. Försökte låta så proffsig som jag kunde, men vet inte om jag lyckades.

Idag ska jag i alla fall först och främst hem och duscha och sova efter öppet hus, sen ikväll kanske det blir garaget eller Emilia :)

Ha en bra lördag, och kom på öppet hus så jag slipper va ensam.
Gamla tanneforsvägen 17 a, 10 - 14.


about me

* Jag måste sitta på samma säte på tåget till skolan.

* Jag måste gå mellan brunnar så jag får jämt antal brunnar på varje sida "av mig". Så om jag typ ser två brunnar så måste jag gå emellan så jag får en på höger sida och en på vänster.

* Jag skär alltid upp panpizzan på samma sätt, annars kan jag inte äta.

* Jag sover med 4 kuddar. 3 som jag staplar och har huvudet på och en som jag kramar.

* Mitt lillfinger på höger hand är krokigt? Jag vet inte varför..

* Jag har läst alla Twilight-böckerna 7 gånger och 1 gång på engelska. Så varje bok har jag läst 8 gånger. Och jag kommer ihåg vad som händer, men älskar att läsa dom så gör det även om jag kommer ihåg handlingen.

* När jag var liten ville jag ha diabetes, glasögon och tandställning (SJUK ELLER HUR?!). Glasögon fick jag, va inte lika kul längre.. Diabetes ville jag ha för att jag skulle ta sprutor ofta, nu är jag hur sprut-rädd som helst! Tändställning tycker jag fortfarande är fint, men inget jag skulle vilja ha.

* Jag kan göra "blomman" med tungan.

* Jag brottades när jag va yngre.

Det va lite typ, annorlunda fakta om mig som jag kom på. Finns säkert många fler. Kan ju göra ett till inlägg när jag kommer på fler saker :)

Fredagskvällen bjuder först upp till dans, sen ska jag umgås med mina fina flickor :)

Ha det gött, glöm inte bältet när i åker bil och släck alltid ljus innan ni lämnar rummet!
Bra råd från en klok ung dam, om jag får säga det själv.
FRID.

Handmade

Tänkte bara visa er min lilla mobilväska jag slängde ihop nu på bildlektionen :) väldigt slarvig men who cares? Blö blö sov gott osv


FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!

FREDAG IDAG!!!"#"%%/)O För er som missat typ.. Så jävla gött!! Alice hälsar att hon är glad för att det är fredag, men vem är inte?
Måste bara berätta om imorse när mamma skjutsade mig till stationen. Jag satt och spelade wordfeud och va helt inne i mobilen, plötsligt tvärnitar mamma och jag kollar upp så står vi typ knappt en halvmeter ifrån ett rådjur. Fuck vilken jäla heartattack jag fick! Damn.
Idag blir det först dans klockan 6, sen hem och äta REVBENSSPJÄLL <3<3<3<3<3<3
Jarå det är November och kallt, men vad är det med mig och att inte fatta att det är kallt? Kåmpis de är minus men jag envisas att gå runt i min skinnjacka. Jag vågar vägra vinter. Eller inte vinter kanske, men kyla i alla fall. På tal om vinter så får snön gärna komma snart. Men när den kommer så vill jag förmodligen att den ska försvinna..
Bara för att få igång bloggen lite så tänkte jag skriva ett inlägg sen om konstiga grejer om mig. Kommer bli ett himla långt inlägg.
Smart människa, Hayley Williams.

Skinny love

Världens bästa låt! Skinny love asså! Med Birdy. Har ni inte hört den så LYSSNA FÖR TUSAN!
Är ju som sagt sjuk idag, heja mig... Så sängen har altså varit min absolut bästa vän. Inte lämnat han en sekund, förutom när jag duschade då.. Men nu mår jag i alla fall bättre, har fått i mig lite mat till och med, där ni! Så det blir nog skola för min del imorgon :)
Är ju kort dag imorgon, som tur är. går till tugo över ett :) Sen vet jag inte vad fredakvällen har att erbjuda, sånt som märks right?
Bara för att jag älskar min syster.

Sjuk

Som rubriken säger är jag alltså sjuk.. Suger riktigt hårt! Jag mår konstant illa och kan knappt äta så är galet hungrig! Tycker synd om Emma som fick redovisa trendspaningen själv :( förlåt gumsi!

Så idag blir det bara ta det lugnt och försöka blir frisk, vill ju inte missa helgen! Så ska kurera mig i min, och vad jag tror kan vara världens skönaste, säng!

Slänger in en bild från igår med. Syns det att jag tycker om Twilight?


Schoolstuff

Såg att min kära syster ville se lite skolgrejer så nu kommer lite bilder på mitt lilla hus.
Har haft en bilduppgift som gårut på att man ska inreda en IKEA-låda. Så här ser min ut.
Söt eller hur?

ATM

har haft svenska, i 40 minuter. Fett ovärt! Hinner fan bara gå in och sätta sig så är lektionen slut liksom. '
Sitter och lyssnar på soundtracket till Breaking Dawn och taggar sönder huvvet till ikväll! Ni anar inte hur mycket jag längtat efter den här filmen! ALLT händer ju i den sista boken. Det händer något hela tiden, så hoppas dom fångat det bra på film, så som det är i boken. Hatar när filmerna är sämre än boken, men oftar är fallet inte så med Twilight. Fast sitter ju och stör mig på saker som typ inte är med i boken och saker som dom inte tagit med..
Jag just nu, väldigt söt vill jag ändå påstå. Vackert nylle jag har!
Men har formgivning snart med Milad. Ska nog fortsätta med collaget från trendspaningen.
Kanske sticker in huvudet senare och skriver en rad eller två. Förmodligen fler..
Felle out!

Wednesday

Hej ni som är vakna! Vilket jag antar rätt många är i och med att det är skola... I alla fall! Idag är det onsdag, går till tio i fyra.. Ungefär halv fem möter jag upp Love på rese för ikväll står bio på schemat! Och ni fattar väll själva att vi ska gå på Breaking Dawn part 1?

Nu sitter jag i alla fall på stationen i Mjölby och väntar på mitt tåg. Börjar inte förens tio över nio idag. Lika gött som när man vinner förstaplats i en simtävling. Inte för jag gjort det.

Det jag skulle berätta var att jag införskaffat mig blogg.se's app så blir lite mobilbloggande ibland! Här får ni en prima bild för att avsluta mitt yrande inlägg. Beautiful people!


inspiration


Hej alla glada.

Bloggar för första gången från min älskade MACBOOK AIR <3<3<3 Ni anar inte vad jag älskar skönheten. Bloggar även för första gången på månader. Åt fanders med bloggvärlden säger jag, men kanske värt att give it a go en gång till? För det va ju faktiskt kul måste jag erkänna.
Vad ska jag skriva då? Dagarna rullar på, satans fort också för den delen. Tiden flyger, jag med ibland. Skolan flyter som vanligt. Älskar min skola. Nu ljög jag. Fast bra är den, de kan jag inte neka till.
Nu ni glada får ni en bild på en himla glad fellan på historialektionen i fredags!
Därni! Överlycklig som ni ser!
Men i och med att bloggandet tas upp igen innebär ju det att designen måste rustas upp. Ser ju ut som om man klickat sig in på en begravningbyra, hujeda mig.
Men ha de gött, sov sött och dröm om alla småkryp du mött så kanske vi hörs imorgon? Endast gud vet.
Fridens kamrater.

RSS 2.0