sorry

På grund av utlandsresa med väldigt lite tillgång till internet så har jag därför inte varit himla närvarande här. Ska bli bättring på det! I promise!

one day to go

Snart drar vi iväg till mormor och käkar lunch. Sen ska vi göra några ärenden och köpa lite grejer innan vi åker. Sen ska jag ha spa dag! Och gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll för att få tiden att gå, haha! Kommer aldrig kunna somna..
 
Vi va hemma ungefär 1 halv 2 igår. Evelina fick smaka svenska jordgubbar för första gången iår. Dom va godkända! 
 
I LOVE YOU

Before I Die


changed my mind

Ni vet när jag sa att jag bestämt mig för rött och mörkt? Jag ljög. Jag ska bli blond. Känner att de va ett tag sen jag va blond. Nu fick jag det sagt i alla fall.
 
Helgen har varit awesome med mina älskade vänner. Idag skulle jag iväg och gymma, men orkade inte haha, lat! Nu har jag i alla fall packat klart det sista, så imorgon bli en skrubba/raka/spa dag så jag får en snygg bränna nere i tunkan! Imorgon ska vi till mormor också och käka lunch.
 
Snart åker jag och pappa till Göteborg, Landvetter för att vara mer exakt. Ska hämta min älskade syster som kommer hem från London idag!!!
 
JAAAA, blond <3<3<3<3

Så ska det bli!

Har ÄNTLIGEN bestämt mig för att jag ska färga håret rött igen. Jag trivdes huuur bra som helst och vet att jag trivs bäst i mörkt, så färgar jag blont kommer jag bara färga tillbaka till mörkt i höst. Mörkröd ska jag bli. Så som på bilden. Bilden är från Ellen Westin.
 

RSS 2.0