Vi mår bra


Gina tricot

Idag vart det kort dag, skönt! Snart kommer mamma hem, då blir det in till Linköping för shopping på Gina Tricot som har Re-opening och de 100 första får goodiebag & det är 30% på vårens alla nyheter, hur bra?! Jag har ju massa födelsedagspengar att spendera så hoppas jag hittar något bra ;)
Angelica Blick.

you and I, we're soldiers

Siter just nu i sängen och är dödstrött. Varit hela dagen typ. Sover som ett mongo om nätterna asså. Knas! Varit okej dag idag, fick sluta tidigare men hade läxförhör men som jag tror gick bra. Imogon ska vi kolla på Hitta Nemo på engelskan så det bli nog chill! Doris <3
Har absolut inget vettigt att skriva just nu så kanske bättre att jag håller tyst?
Awesome pic!

.

Heeeeej mina få som hänger kvar fastän jag uppdaterar som en kratta! Jag uppskattar det! Och kommer från och med nu uppdatera mera! Har bara totalglömt det faktum att jag faktiskt har en blogg!

Senast vi hördes då? Har hunnit fylla! Fick två tröjor en parfym och pengar, sen blir jag firad av pappas sida den här helgen så blir lite mer då. Väntar med shoppingen tills jag blivit firad klart, men kunde inte hålla mig med jackan från monki som jag håller så kär. Stack ner efter skolan och köpte den :)

Sen får jag ju tatueringarna i födelsedagspresent så längtar så in i helvete till 18 april kan jag lova er!

Snabb, halvtaskig bild på jackan!
Förresten så får ni gärna följa mig på instagram, felllebus är mitt namn där!


wild spirit

Linnet kom idag och det är skitsnyggt! Siter skitbra på! Tänk sen linnen med djup rygg när jag har tatueringen längst ryggraden? Sjukt snyggt. Annars då, syr fortfarande i skolan, de rullar på. Imorgon får jag pengar så då ska jag möta upp syster i linköping så ska jag shoppa lite och så skulle vi ta en fika eller nått sånt. Mys!
På fredag blir det fira Emilia, pappa och syster ska käka och kolla bio i Linköping. Så jag ska käka sushi! Är sjukt sugen på det nu!!! Så veckan blir nog rätt bra, med födelsedagsfirande för Emilia på fredag och för mig på söndag. Mammas sida kommer och firar mig och jag ska baka tårta!
DELENA <3 Stefan har ju faktiskt fått sin tid med Elena, nu är det fan Damons tur!!! Vampire Diaries ♥

counting down the days

6 dagar kvar, wööööö. Beställde precis en födelsedagspresent. Kan Dee linnet, DÖR ATT JAG ÄNTLIGEN SKA FÅ DET. Kommer bo i det.
Annars då? Sytt hela dagen ungefär, börjat komma någonvart nu. Har ju två plagg till att sy. Har den här och nästa vecka på mig så får lägga på ett kol! Men funkar nog, tror jag!
Vill tatuera mg nu!

sunday

Söndagar är sega, that's it! Men lyckades göra något av dagen. Kollat Harry P och fången från azkaban, ätit hur god mat som helst (fläskfilé och hasselbackspotatis och vit chokladmousse med jordgubbar till efterrätt) och bara chillat. Imorgon är det skola igen, men syr mestadels av dagen, vilket äger. En vecka kvar tills jag fyller, yey! BTW, världens bästa pappa (som läser min blogg) såg inlägget om kan dee linnena och sa att jag fick välja ett i födelsedagspresent, HAPPY. Ska nog ta det vita Wild Spirit :) blir så snyggt i sommar istoppat i ett par slitna shorts! ;)

här vill jag vara ungefär nu

ASSÅ KOLLA VATTNET!!!

Nothing to wear

Hur kommer det sig att man bara köper snygga kläder, ändå har man absolut ingenting att ha på sig??!! blir galen asså, går naken ikväll! Kan ge er några bilder på hur jag skulle VILJA se ut ikväll.

fredagkväll med de bästa

Fredagskvällen började väl inte sådär prima men avslutades bäst. Åkte lite bil först med Andreas och Matte. Sen hade vi biljard turnering, hur kul som helst att se på när Eva-Lena ser ut som en kärring när hon ska köra. Förloraren fick äta en matsked kakao och självklart förlorade jag.. Men Jag fuskade lite och spottade ut kakaon istället för att svälja den, haha. Men det var riktigt kul och många skratt, det borde vi göra om!
Sitter nu på mitt rum och försöker klura ut vad jag ska ha på mig imorgon... Ingen lätt uppgift ska jag säga er mina vänner. Men är hiskeligt trött så ska därför skita i den uppgiften och klura imorgon istället. Godnatt med er och hoppas ni hade en göddig fredagkväll!
En till het bild från tidigare idag. Tänkte att ni kan ju fan inte få nog av mig. En sexig best är vad jag är!

T.G.I.F

Fredag och jag är så här glad.

Kan dee shop

Jag är ju ett stort Kan Dee fan, och hon har nu släppt några nya vår/sommar plagg! Bland annat linnen med djup rygg och magtröjor med "avklippta" ärmar. Har valt ut mina favoriter. Är nästan 99% säker på att jag kommer köpa "Don't go with the flow" linnet. Det känns som mig.

where are you?

Hallå läsasisar. Where have you försvunnit och gömt er? Ena dagen är ni 20 andra är ni 4.. MEN jag är glad bara det är 1 liksom. En liten jäkel som är intresserad över hur min dag har varit. Eller nått sånt.
10 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER (för er som fortfarande håller räkningen). På torsdag får jag månadspeng dock, då blir de shoppa födelsedags outfit, hehe. Vet nog vad jag ska köpa!

På lördag är det dags för ett restaurangbesök i linköping följt av föreställning på konsert och kongress med Stefan och Krister! Ska nog bli riktigt kul, med pappas sida av släkten.
Fortsätter på temat shorts!

donnerstag

Torsdag vilket betyder relativt kort dag. Slutar tjugo över ett. Fast kanske måste va kvar på supporten och sy lite, i och med att jag varit sjuk när de andra sytt. Annars ska jag dirr hem och sova. Fattar inte hur trött jag är idag... Vaknade halv 7 och kunde inte somna om. Ska redovisa om vietnamkriget sen med.. BLÖ.
SHORTS <3

Hur snygg??

Hur snygg har inte Miley Cyrus blivit?? Hon ser ju så mycket mognare ut i kort hår!

You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one

Hej bloggen. Tisdag idag och studiedag! Sov till 11 sen åkte jag och solade med syster. Nu har vi precis lagat lunch, stekte gös och åt qinoa till det. Vart jättegott! Nu ska vi kolla på Harry Potter och Fenixordern, femte i ordningen. Sen ska jag väl börja packa till mamma som vi åker till sen.

På torsdag börjar VD igen, längtar sjukt!! De har ju haft uppehåll ett tag nu, så bra att de kommer igång igen. Sitter för övrigt och skriver på pappas PC, därför det går så jävla sakta. Nu när jag vant mig vid mac så är dessa datorer BARA konstiga..



Vill ha sommar och blont hår!

Måndag

Skola idag, som vanligt. Börjat sy på byxdressen med, vilket är kanon! Sitter nu och kollar Harry Potter och den flammande bägaren med syster Evelina, och käkar popcorn.

Var på stan tidigare idag och insåg att pengarna jag får när jag fyller år kommer ta slut sjukt fort! Finns så jävla mycket jag vill ha! Så ska jag bli blond med och köpa nytt löshår så går det pengar till det. Men ska försöka jobba hos mamma denna veckan så jag får lite extra pengar! Sett en skinnväst som är helt jävla underbar och jag kan inte leva utan den. Måste ha den! Sen ska jag köpa jeansjacka på secondhand och bleka halva, som bilden nedan!


Summer


Ellen degeneres

How I love that show. Den kvinnan asså. Allt hon gör är fan hillarius! Slänger in några klipp här så ni får njuta av humor at it's finest.
När hon auto-tunear med T-Pain.
När hon kollar sin publiks facebookbilder.

Resultatet

Väldigt nöjd!


mittwoch

Onsdag idag. Sista dagen jag tänker vara hemma. Imorgon ska jag gå till skolan, hör och häpna! Efter mitt 2,5 veckolånga lov. Kommer kännas sjukt konstigt att komma tillbaka till skolan dock.. Men får börja sy!!!! Lyckorus ungefär.
Snart kommer syster hem med blekning med, då blir de färga dipdye! Spänd är jag.
BTW så såg jag filmen In Time förut. Riktigt bra! Justin Timberlake är ju inte bara röst utan väldigt bra skådis också! Så den rekommenderas!

My reason to live

Skulle bara sticka in huvudet och säga att jag älskar mina bästa vänner. Finns verkligen inga som dom! Fattar inte hur vi lyckats samla de galnaste människorna i våran lilla grupp. Hur ni alltid kan få mig att må bra, när jag behöver det som mest. Så Amanda Kardell, Love Gustavsson, Emilia Orre, Evelina Wiktorsson och Synne Wöien- glöm aldrig hur mycket jag älskar er och hur mycket ni betyder för mig. Utan er vore jag inget.

 

 


bloody monday

Hatar måndagar. Mamma ringde och väckte mig vid halv nio och sa att vi hade fått tid på vårdcentralen halv tio. Åkte dit och konstanterade att fröken Felicia åkt på halsfluss. Fick till och med göra EKG för första gången i mitt liv, var rätt fränt.
Så nu går jag på penicillin och fick starkare hostmedicin så nu ska skiten ut!
Legat och kollat runt på weheartit närmsta timman. Lätt att fastna där. Och kom till det beslut att jag ska färga håret. Dip dye blir de, blonda toppar. Me like. Funderar på att göra lite somrigare justeringar in tha design i och med att solen hittat hit nu den senaste veckan. Kanske väntar med det tills det blir vår på riktigt.
Någont såntdär blir de väll, fast mitt hår är mörkare :)

Lördag

TACKAR GUDARNA FÖR ATT DET ÄR LÖRDAG. Ikväll blir det äntligen lite socialt umgånge tillskillnad från resten av veckan då det bara varit jag, min säng och mitt rum. Vädret är ju åt fanders fantastiskt med! Hoppas det håller i sig ett tag nu! Kom nyligen hem från stan med mamma. Köpt lite grejer tills ikväll, ögonvatten att skölja ögonen med och blomma till gästerna mamma och dom ska till. Jag har också gått och fått ögoninflammation förstår ni. Självklart ska ALLT hända mig NU. Vaknade imorse och hela mitt öga var igenlimmat av var... Mysigt! Men låter inte det förstöra lördagkvällen, får gå utan smink med det är skönt! Ikväll får jag alltså sällskap ändå från åtvidaberg, lambohov och älgbosätter. Hoppas det bli kul. Slänger in ett öa här senare med. Puss

EUPHORIA

Min nya tagga låt. Man blir så jäkla glad och vill bara hoppa runt typ. Varit och dansat i alla fall, gick okej. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi och köpte donken till mig. Första fredagen på jag vet inte hur länge som jag är hemma!!!!!! APPLÅDER OCH STÅENDE OVASIONER. Nej, men imorgon kommer det lite folk till mig så orkar icke göra något speciellt idag. Ska sola imorgon med, behövligt. Behöver städa om jag ska ta hem folk... Ser ut som om något stort försökt äta mina kläder sen spottat ut dom igen.. Ligger lite här och var med andra ord. Städa är inte min grej.

ANYWHO, ska inte sitta här och snacka rappakalja längre utan ta tag i det som återstår av denna härliga fredagskväll. Adjöken och på återseende mina vänner.
Förresten, 23 dagar kvar tills jag fyller om någon håller räkningen...? Någon..?

Värdelösaste veckan i mitt liv

Varit hemma hela veckan och gjort noll.. Sovit typ. Vilket jäkla hålligång! Känner att jag behöver komma ut!! Göra NÅGONTING. Funderar starkt på skola imorgon bara för att jag är så jäkla uttråkad på mitt rum, på mitt hus och på att vara hemma! Aja, ska ner och göra mamma sällskap vid televisionen istället för att sunka i min säng. Later polare!

hej jag heter felicia och jag vill ha dreads

Har ju velat ha dreads huuuur länge som helst. Men det blir ju aldrig av?! Dels för att jag vet hur svårt det är att få ut som sen, man måste ju nästan snagga sig.. Men det är ju så snyggt! Minns nä jag läste Sannas Wynaut-blogg. Då jäklar var jag assugen!
Ni anar inte hur sugen jag blir när jag ser den här bilden... DÖR!

RSS 2.0