fredag

Broarnas dag idag så gick lite på stan. Väldigt seg dag! Drar ut med båten imorgon och sover till söndag. Sen är det sista jobbveckan. Asskönt.
9gag <3

pictures speak more than words

 

Onsdag

Halva arbetsveckan har gått och det känns rätt bra att snart sluta jobba! Även om ungarna är fett söta så är jag fett trött när jag kommer hem!

Stack ner på stan och mötte Eve, Love och Amanda efter jobbet. Love skulle låna mitt busskort. Sen ville jag köpa en vit silicontunnel till mitt öra, så gick in på din guldsmed för att se vad det kosta. Slutade med att jag tog hål i öronen istället haha! Tog ett i varje så nu har jag 4 i vänster och 4 i höger (med conchen och töjningen) Ska ta ett till i vänster så det blir 5 på rad! :)


finaste syster

Idag är det min vackra systers födelsedag! Känns rätt crappy eftersom hon är så långt ifrån mig.. Men ska snacka med henne i skype sen, tur det! 20 jävla bast. DU ÄGER EWWEE

Snygga!

söndag

Spenderat söndagen som den ska. I sängen med massa filmer. Sett typ 5 stycken eller nått? Gårdagen var rätt rolig. Umgicks med mina fina i alla fall.

Imorgon blir det jobb igen, men vad gör det när ungarna är så jäkla söta?!

midsommar

Vi kör på festligheter med mina bästa! Ska va hos Amanda och grilla osv. Tog en bild på klänningen nyss, lite halvcrappy, men det får ni leva med!
Hoppas ni får en hääärlig kväll mofo's!

JAG DÖR!!!!!!!!

WFWHSJ%E()=%)€E#€S%"#€Q"€%WRETGGFHJGKÖÄPOTÄ*^`?=(/&%€WSXCNMJ5252290

Everything about me

Har lite tråkigt så tänkte lista några grejer om mig. Några kanske ni vet, några kanske inte
• Jag är otroligt himla asrädd för åska/blixtrar, spindlar och skyltdockor.
• När ja va liten ville jag bli delfinskötare (som typ alla andra när dom är små)
• Jag SKA bli stridspilot.
• Jag är yngst av tre syskon, men alla tror att jag är äldre än Evelina.
• Jag har testat på både emostil och fjortisstil och hamnade sedan på något helt random. Klär mig i det jag tycker är snyggt typ.
• Jag har har varit kär i endast två killar. Båda fuckade mitt förtroende totalt så nu har jag sjukt svårt att lita på killar jag träffar.
• Jag vet inte varför, men mitt högra lillfinger är snett.. Asså det går inte räta ut helt. Och jag har aldrig brutit det.
• Jag va vegetarian i 2 år, det slutade när jag åt en cheese på donken. Skulle lätt kunna bli det igen. Lite svårt är det, men vill man så kan man!
• Min favoritfilm är nog (även om jag är värdens största Twihard-nörd) Forrest Gump. Bara för att jag total älskar Tom Hanks som skådespelare och insattsen i FG är ju bara 2 die 4.. OSCAR EFTER OSCAR
• Jag hatar att ringa folk jag inte känner. Vet inte varför men det är skrämmande på något sätt..
• Jag är så jävla glad över att jag hoppade över en klass. Det va nog det bästa som har hänt mig.
• Jag har två tatueringar (4 om man räknar fåglarna för sig) och två piercingar (naveln och conch)
• Jag är en riktig hårdrocksbrud. Jag är uppfostrad med Judas Priest, Metallica men först och främst Iron Maiden som jag ÄLSKAR. Har varit på två konserter, 08 och 11. Och när de kommer till Sverige igen då jävlar!
• Jag har egentligen jättekort hår (som ni sett på bilder ibland), men jag vantrivs så grovt i kort hår, så har haft löshår hur länge som helst.
•Jag har haft många hårfärger. Svart, Blåsvart, Ljusbrunt, Mörkbrunt, Svart och blont, Blont, Rött, Blont och rosa, Orange (när jag skulle bleka från rött till blont)
• Jag har varit utomland väääldigt mycket. Rhodos 1 (gång asså), Cypern 2, Mallorca 2, Bulgarien 1, Kreta 1, Turkiet 3, Thailand 1 och så ska jag till Tunisien i Juli. Sen har jag ju varit i Tyskland 1 och Danmark ett x antal gånger.. (blir kanske England, London i Sommar med!)
Kanske helt jävla onödig information tycker ni, ja men jag hade tråkigt.

stuff


wednesday

Idag har varit segt. Inget att göra. Efter jobbet gick jag hem och la mig på baksidan vid poolen och solade. Måste ju ta tillvara på solen när den väl är framme, eftersom det inte är ofta! Imorgon är sista jobbdagen den här veckan, känns skönt. Vi ska klä midsommarstång och äta jordgubbstårta! Sen på eftermiddagen ska jag in till Linköping med mor och leta klänning (eller något att ha på sig) till midsommar.
Söta jäkla Niall!

GE MIG!!!

JAG SKULLE DÖDA FÖR DEN HÄR KLÄNNINGEN, tänk den på midsommar. Nu blir jag deprimerad!

My beautiful bike!

Sjukt nöjd är jag! Har i helhet bara målat cykeln och bytt handtag. Synd att kg inte hann ta före bild, men den va typ sunk-vit och ett svart/grönt styre haha!


If monday had a face, i would punch it really hard

Första jobbdagen avklarad då! Gick typ hur bra som helst. Jag är på lundby förskola, på avdelning Lilleskutt där dom yngsta barnen är (JAG VET!!), 1-3 år. Gick väl bra första dagen, lärde känna personalen, glömde hälftens namn, träffade de flesta barnen, glömde nästan alla deras namn. Hur söta som helst är dom i alla fall!
Efter jobbet åkte jag till pappa och målade klart min cykel så nu är den helt klar! Slänger upp en bild snart. Så jävla nöjd vart jag!
Imorgon ska jag gymma efter jobbet och sen boka tatueringstid!!!!! Ah, typ det enda roliga haha. Onsdag eller tordag ska jag in till linköping med madre och köpa någon fin klänning att ha på midsommar!
Vänner <3

Lördag

Hej kompisar! Uppdaterade inget igår eftersom jag var i Filipstad hela dagen och kollade på när min kära bror tog studenten! Sen på kvällen drog jag till Vadstena och bland annat åkte båt. Sjukt kul va det!
Idag har jag hunnit börja på min cykel som jag ska måla om! Eller håller på att måla om.. Men färgen tog slut så kan inte fortsätta förens på tisdag.. Ni får se när den är klar!
Jag kom precis upp ur badet nu, känns som jag håller på att bli förkyld. Ikväll ska jag va med Evelina älskingen. Sen får vi se vad vi hittar på. Om vi drar till Vadstena eller så.
Svampbob <3

skjut mig

Alarmet går 06.50. Inte gått upp så här tidigt på över en vecka. Kommer dö. Lik, tja!

Bästa låtarna just nu

De här låtarna lyssnar jag väldigt asmycket på just nu.
Hells Bells - Albin Myers
Knife Party - Sleaze
Al azif feat Gnucci Banana - Sick in head
Och sen lite lugnare låtar.
Ed Sheeran - Drunk
Mumford & Sons - The Cave
Ben Howard - The Wolves
Där har ni lite öronorgasm att njuta av!

wednesday

Har varit och gymmat idga IGEN. Vet inte riktigt vad som gått snett i min skalle, men fortsätta så här ska jag! Mamma och Uffe är nere i laxberg och fixar med båten, så nu när det fina vädret verkar komma tillbaka (peppar peppar) så kanske man kan ge sig ut med den snart!
Jag tänkte ta mig i kragen för en gång skull och skriva dom där skitarbetena som ska va inlämnade. Sista dagen är på fredag så BÄST FÖR MIG att jag gör dom nu. Bara skjutit upp det hela tiden..
I helgen blir det nog Vadstena som förra helgen, sjukt kul va det. Sen nästa vecka börjar jag jobba och så är det midsommar! Och på fredag tar Herman studenten! Det går fort...
Köpte en ny bikini med och en vanlig vit tubtop som jag nog ska ha på mig i helgen. Sådär basic och snyggt.

i want this shirt


Mobilblogg

Kör en liten mobilblogg medan jag ändå väntar på far min. Har varit och, hör och häpna, gymmat! Har också kollat på bikini då min nuvarande håller på att falla isär ungefär.. Sömmar går upp och har sig. Inte bra. Men ska köpa en ny så länge så får jag köpa någon rolig i Tunisien!

Mamma skulle lämna cykelfärgen idag så då vet jag vad jag har att göra i veckan!

Bild från min instagram (felllebus) när jag va ute och gick i veckan.


happy tomlinson tuesday

Sov till halv 1 idag, skulle egentligen in till Linköping vid 12 med Fanny, men glömde ställa klockan... That awkward moment ungefär. Nu ska jag i alla fall göra lite nytta och städa mitt rum. Behövs damsugas och skit, någon gång måste man ju göra det. Sen kanske jag åker till mamma och målar om cykeln och experimentera med ett par jeans och lite klor... Om jag vågar.
Hittade det här linnet, självklart ska dom inte skicka till Sverige...... Fuck.

Jackor

Vet inte riktigt vad det är med mig och jackor. Det är som förhållandet mellan en normal brud och skor. Jag köper nya jackor hela tiden känns det som..
Den sista skinnjacksjäveln ska bli min asså, den ska det!

amen asså jag dör

Jag älskar inte bara den döcoola skinnjackan med både snygga nitar och leopardmönster ivärtes, utan också den sjukt snygga, illgula tröjan. Ni vet inte hur länge jag letat efter en sån.. Vill ha denna outfit + blont hår. GE MIG BLONT HÅR NU

True stuff


BatikJeans

Någat jag vill testa mig på men vet inte om jag vågar testa mig på är att göra egna batikjeans. To die for ungefär, men är rädd för att hemmabygget ska sluta i katastrof. Får vänta och se hur jag känner inför det..

Haft en himla bra helg faktiskt

Spenderats i Vadstena har den gjorts med bra folk. Nu är helgen slut dock, men vad gör det för jag har SOMMARLOV! Har inte gymmat på evigheter känns det som eftersom jag hade så fullt upp med dansen där ett tag. Men imorgon kör vi igång igen! 3 dagar i veckan! Kommer bli så jäkla gött. Älskar känslan efter man har gymmat.
Nästa vecka är jag ledig också, sen börjar jag sommarjobba. 8-12 så rätt soft tid. Sen en vecka efter jag slutat jobba så drar jag till Tunisien, och det känns himla aslockande nu i detta väder. Vafan hände kan ju jag undra?! Igår kom solen fram igen och jag bah "yes, nu kanske det blir bra väder igen!" Men nej, idag ska det regna och vara mulet. Det är Juni och det har knappt varit någon fin dag på denna månad ännu..
Skorna blir nog nästa DIY. Köpa nitar och ett par tygskor, asnajs!

Vadstena last night

Va i whatstone igår, med bra folk! Idag vaknade jag för en stund sen, har precis käkat. Ska ta mig en dusch tänkte jag men ska klippa gräset först, snäll dotter som jag är.. (Fast jag jobbar ju inte gratis). Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, vad som står på schemat. Dyker förmodligen upp något under dagen.
True!

nyklippt

HATAR verkligen när man precis klippt håret. GÅR INTE GÖRA ETT JÄKLA PISS MED DET!!! Ni vet inte hur lämnge jag stått och försökt få ihop något hur länge som helst.. Tror jag kör på mössa idag asåå..

Torsdag

Sitter vid datorn, ska snart börja packa min kläder till pappa. Har en timma på mig sen måste jag börja dra mig till mötet om sommarjobbet. Sen åker jag till pappa och träffar honom! Imorgon är det fredag och jag ska först klippa mig och sen titta på dackeskolansstudent. Va ju så jävla dum så tänkte inte på studenten när jag bokade klipptiden, så hinner inte in till linköping och kolla på Cornelia.. Surt.
Sen kanske det bli Hugos på kvällen, ingen aning om vad som händer..
Någon som vill ge mig sånt hår nu??

SOMMARLOV

Första dagen på Sommarlovet och det leker. Spenderat den med att slappa med filmer! Kollar Project X- Hemmafesten, Abduction och The Woman in Black. Härligt med sängläge! Dansuppvisningarna gick väl bra, kunde gå bättre, men är nöjd! Imorgon ska jag på möte om sommarjobbet och fredag klippa mig, sen får vi se vad helgen bjuder på. Mina kära vänner har ju inte sommarlov så ska väl umgås med dom, haha!

Sista dagen i skolan

Idag är det sista dagen innan sommarlov. Känns brutalt gött. Så nu blir det fika typ hela tiden på varje lektion. Kommer rulla fram..


Genrep check!

Gick skitbra! Bara dansuppvisning kvar sen är det SOMMARLOV. Känns så jävla gött att bara ha 2 dagar kvar! Nu måste jag dock skriva ihop ett mattearbete jääävligt fort! PUSS

I ain't even mad


Todays

Idag är det lördag. Har ingen aning om vad som händer. Clothes for today, fick låna min brors linne, älskar det!

Också ätit asgod mat tills jag nästan spydde och paj till efterrätt. Nam nam


så mycket inspiration


FREDAG!!!!UTROPSTECKEN

Fredag och vilken härlig dag! Har endast 2 skoldagar kvar. Dock vääääldigt stressigt. För jag har en redovisning om Fibonaccis talföljd i matten, så ska jag skriva en bokrecenssion och jag har inte ens läst ut boken.. Redovisade Inuiterna idag så en sak kan jag bocka av listan.
Ledig från dansen fram till söndag då det är genrep. Sen uppvisning måndag-tisdag sen är det slut och SOMMARLOV. Skolavslutningskvällen avslutas förhoppningsvis (om det inte blir för sent efter dansuppvisningen) hos Sabina med lite kubb-spel och grillning. Sen jäklar kompisar, vad jag har planer för sommarlovet. Vädret får gärna bli bättre först.
Någon som vill köpa dessa till mig?

RSS 2.0