i believe in miracles

Pinsamt att Olsson nickade in den.. Menmen, sånt händer, vart ju vinst ändå :) Blir ingen skola imorgon heller.. Halsen är inte på topp än så ingen ide att ge sig dit. Men på fredag ska jag pallra mig dit! Vill ju inte gå miste om helgen! Ska snart gå och lägga mig och hoppas på en natt utan att jag vaknar och har magkatarr eller att jag vaknar och hostar, men det kanske är för mycket att begära...

now you're just somebody that i used to know

Blogging from tha bed som nu för tiden är mitt hem. Lämnar den endast i nödfall. Typ äta eller toa. Annars är vi oskiljaktiga. Inatt fick jag magkatarr som jag aldrig fått innan så hade inte den blekaste aning om vad som hände. Slutade med att jag stod och stirrade in i medicinskåpet, insåg- jag vet inte vad jag letar efter. Väcker mamma som trycker i mig några tabletter, sen spydde jag, tog samma tabletter igen och sen kunde jag sova. Yeah, nattaction sådär.
Aja, blir skola imorgon i alla fall. Kan inte ligga hemma och häcka längre, inge kul. Här får ni bild på vad som kan hända om man har nitar som ligger och dräller och alldeles för mycket fritid. Dehär knåpade jag ihop igår:

illness

Gått och blivit sjuk. Japp, den turen har man ibland. Feber, täpt näsa och hostar konstant. Tycker lite synd om mig själv faktiskt. Men, jag får magrutor till sommaren. Helgen har spenderats i Älgbosätter fredag och lördag och sängliggandes på söndagen. Även måndagen och idag. Morgondagen med förmodligen.. Sen blir det säkerligen skola på torsdag!
Skulle bara visa en bild på min sommarstuga i Dubai.

off track

Kommit lite av banan denna vecka. Men har ju varit sportlov så har gjort så mycket jag hunnit med känns det som, istället för att sitta vid datorn. If you get my drift. Idag har jag varit i Norrköping med mamma och syster och tagit massa kort på Modellfabriken. Det var riktigt kul! Nu väntar jag på att tiden ska gå. Tio i sex tar jag och Eve tåget till Linklöping sen bussen till Älgbosätter. Åt helvete med andra ord.. Imorgon är det lördag, och sista vettiga dagen kvar på detta lov. Det måste vi ta vara på!

fettisdag

Men inga semlor för min del.. Varken pappa eller syster tycker om dom så jag blir också utan.. Men blir i alla fall pannkakor ikväll med nutella <3<3<3<33<3 döör på hur gott det är, hej tjock. Idag ska jag bara vara hemma, ska väg så mycket i veckan. Taggar morgondagen lite nu faktiskt.. Ska ju till Hugos. Ska va hos Emilia först sen till Motala. Torsdag blir de förmodligen brokind, sen fredag Norrköping!
Va och solade förut med syster, alltid lika skönt. Fast nu är det ju skönt ute också! Sen tog vi med oss sushi hem, första gången jag åt det. Helt okej faktiskt! trodde det skulle smaka som att slicka på havsbotten typ, men helt ok!
Jag ÄLSKAR hennes tröja i kombo med skinn-västen!Tröjan finns att köpa på modekungen och carlings har nyligen fått in en snygg skinn-väst. Hej bruden, jag kommer snart bli lika snygg som du!

Rihanna

Fan vad kvinnan inspirerar asså... Damn!

helgen summerad

Fredagen finns inte mycket att säga om. Dans sen åkte bil i Vadstena och Motala typ. Igår åkte jag, Evelina och Amanda till Brokind och va hos Pontus med Marcus, Micke, Robert och Mattias. Fett soft kväll. Vi sov där, och imorse åkte vi cross och traktor (fett random).
Kom precis ut ur duschen och nu ligger jag i sängen med datorn och segar, fett gött! I veckan vet jag inte vad det blir förutom Hugos på onsdag och modell för en dag på fredag! :)
Inspirationsbild.

fredag och sportlov

Har nu sportlov då, vilket de flesta andra har med. Så jäkla prima. Idag slutade jag 11 med ett matteprov.. Tror det gick bra dock..
Sen dess har jag hunnit vara i Skänninge på deras second hand och på Ö&B. Hittade två snygga vårjackor på second handen där. Ska ha en utav dem ikväll, fast tjocktröja under ;) Ikväll ska jag dansa sen drar vi till Vadstena, till Kim (?) och chillar lite!
Lite av jackan! Publicerar heeeeelbild sen! Ha en bra Fredag, hörrni!

Gårdagen

Skrev inget igår, vilket beror på att jag va på begravning hela dagen.. Det var en jobbig dag, men ändå så fin. Josefina fick ett fint avsked! Vart ju käk och så efter begravningen, sen drog vi hem till Pontus och chillade lite.

Idag är de fredag! Vilket betyder sans ikväll och sista skoldagen innan sportlovet! Rätt bra med sportlov asså. Välbehövligt. Annars vet jag inte vad som händer ikväll faktiskt.


tattoo

I april har jag ju tid på Redline Tattoo, ska då tatuera tre svalor på handleden för mamma, pappa och syster (som jag nämnt tidigare). Jag funderar då på att boka en till tid när jag gjort svalorna. Jag vet exakt vad jag ska göra. Jag vill hylla min syster lite mer än bara en fågel på handleden (självklart ska mamma och pappa också få någon enskilt senare), så jag ska tatuera in hennes födelsedatum i romerska siffror längst ryggraden. Kommer bli så jävla snyggt i tröjor med djup rygg!
Typ såhär kommer det se ut. Jag kanske vill ha något större, och så kommer det ju bli andra siffror i och med att hon är född ett annat år.. ;) Men antingen bokar jag ny tid på Redline, eller så gör jag den i Tunisien när jag är där. Om dom har någon vettig tatueringsstudio, för vill ju att det ska bli bra!
Sen det här med att folk säger att "har man gjort en tauering, vill man bara ha fler". Sannaste citat jag hört på länge. Man blir fast...

vill brutalt mycket ha

Asså, kollade på Top Model Sverige igår och den snygga bruden Jenny hade en sjukt snygg keps. Och lilla fellan vill också ha en sjukt snygg keps. Älskar kepsar med basket/baseball lag på. Så jävla snyggt. Har kollat runt lite och jag är sugen på antingen Chicago Bulls, LA Lakers eller New York Knicks. Aj löööv dem.
Fast Chicago Bulls kepsen är jag nog mer sugen på i den här färgen:
Fyller ju snart då.... Frågan är bara vilken de blir...?

Onsdag

Dagen började med ingen lärare på svenskan. Sen Badminton på idrotten. Lyckades riva mig själv något rejält på min nagel. Lossnade lite hud.. Mums. Sen var jag modell på Ramonas lektion. Mer hann jag inte innan jag lunkade mot bussen hem. Skulle nämligen till Tandläkaren. Usch. Var dock inte nervös och det visade sig att jag hade ingen anledning till att vara det heller. Såg galant ut i käfen, och prima är ju de för vem gillar att se ut som Charlie Sheen? Räck upp en hand i sånna fall..
Imorgon ska jag på begravning med Louise. Jag känner på mig att det kommer bli jävligt jobbigt! Men men, det är trots allt en begravning. En person som dött. Klart det är jobbigt..

Vet inte om ni ser sotningen på bilderna, najs vart de iaf!
Bjuder på mig själv som vanligt! Kbry typ. LOVE

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG


Nyfärgad och fräsh

Har precis färgat utväxten, man känner sig så jäkla fräsh! Ska nog pallra mig ner till solariet imorgon och sola också. Tycker inte om att vara blek! Morgondagen (Alla hjärtans dag) spenderas förmodligen med min syster och en hel drös med kärleksfilmer. Ben & Jerry kanske får vara med också. NU ska jag för fan avsluta det där satans bomullsarbetet innan jag får IG i hela kursen! Nej förlåt, F heter det ju nu. Aja, skriver senare tror jag.

Nitar

Plockade bort nitar från ett gammalt nitbälte + ett par shorts =


what to wear


sunday

Söndagar är som söndagar är. Sega. Jag vaknade klockan 15 och åt frukost, tror det är nytt rekord! Var i alla fall hos Fanny igår. Riktigt trevligt och inte träffat Fanny på ett bra tag heller, så det var kul! Mamma och Uffe hade gäster också så fick finmat. Portergryta med hasselbackspotatis och chokladmousse till efterrätt. Svingott! Idag har jag hunnit med att titta på nya Vampires och Suburgatory. Nu tänkte jag ta en varm dusch och sen fortsätta skriva på det satans bomullsarbetet.
Hetaste jävla människan som finns!

studs

Tänkt på hur några nitar kan lyfta en outfit så mycket?! Så fantastiskt snyggt att dekorera med tycker jag, heller inte svårt att ta saken i egna händer och ha en liten pysselhörna. Jag har massor nitar nu som jag ska sätta på ett par shorts, vet dock inte hur än.. Lägger upp resultat, före och efter, när jag gjort klart dom!

11/2

Vaknade skapligt jäkla tidigt. Inte sovit bra inatt! Somnade kanske 5 eller nått.. Efter vi hade varit hos Matte drog vi en visit till donken inatt, GOTT!
Nu är jag hos mamma. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig för klockan 6 kommer det gäster. Och min lilla Nora som jag saknat! Blir också Portergryta med hasselbackspotatis och chokladmousse efter det. Helvete. Det är så det knu**ar i mun!!
Slänger upp en gammal bild från skolan, eller rättare sagt tåget hem från skolan! Enjoy!

thank god it's friday

FREDAG = HELG. Slutade 11.10 men är kvar i skolan och väntar på att Cornelia ska sluta. Jag klippte hennes hår förut, och Emmas. Känner mig stolt som inte klippte snett! Ikväll börjar dansen med! Sjukt taggad, har dock glömt dansen.. Men går nog bra!
Söt bild från när jag klippte Cornelias hår förut!

i'm no superman

Sitter och tittar på Scrubs samtidigt som jag försöker skriva det där förbannade arbetet om bomull! Jag kommer inte klara det! Så tänker inte ens försöka.
Ida och jag satt och kämpade som fan med Vietnamkriget, det gick inte så bra, så vi får fortsätta imorgon! Slutar 11.10 imorgon, kan inte vara skönare!
Pappa åkte iväg till Sälen idag, inte alla avundsjuk.. Var dock inte länge sen jag åkte skidor. Men han ska åka väldigt mycket snöscooter, jag har åkt det en gång (när jag skadade mig i romme) och helvete vad kul det är! Tydligen ska dem ha över 100 mil snöscooterled, så pappa lär ha mycket att göra!
HEJ BOMULL INGEN BRYR SIG OM DIG. VARFÖR FINNS DU SÅ JAG MÅSTE SRKIVA TRÅKIGT ARBETE OM DIG?!

tomorrow is friday

Taggar morgondag, helg är det bästa som finns. Just nu har jag engelska och gör tråkiga saker. Sen har jag formgivning och det blir väl att måla massa kläder. Kan ta lite bilder på skisserna så ni får se. Och på svenskan jobbar vi med Vietnamkriget, Ida och jag. Relativt kort dag idag. Går till tjugo över ett. Måste skriva det där jävla arbetet om bomull idag med! Kommer ju VERKLIGEN bli av..

Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför.

Idag har varit rätt chill. Började med svenska, sen idrott. Körde tennis haha, var riktigt kul faktiskt! Sen formgivning och matte. på formgivningen har vi fullt upp med vår 70-tals kollektion!
Snart ska jag och Eve köra Zumba, sen ska jag ta mig en dusch och inta sängen.
Imorgon slutar jag 13.20 och fredag 11.10 sen är det helg! Som jag tror kommer bli PRIMA!

bomull

Så jävla intressant är då inte bomull så det går att skriva ett helt arbete om det.. Ska skriva om hur det odlas, uppbyggnaden hälsorisker, miljöpåverkan blablablalbslblekslräl. ORKAR INTE! Det är sjukt ointressant ska jag meddela er om! Har den läxan i materialläran... Ni får gärna bidra med bomullsinformation!
Anywho.. Kallt som fan är det i mitt rum, så tänkte ta en varm dusch!

weheartit


old times

Suttit och kollat igenom min bilddagbok och det var en hel hög med gamla bilder som var hur kul som helst att titta igenom! PLUUUUUUS ATT MIN BÄSTA VÄN FYLLER 17 IDAGAAAGAGAGA, Bara för det får ni en fin bild på henne!

my weekend

Statistiken är en trappa neråt ser jag nu.. Har ju inte skrivit här på hela helgen! I fredags var jag på konstutställning på länsmuseet sen trog jag till ikano och käkade kebab med far. Mötte sedan upp syster och mor för lite shopping. Köpte väldens underbaraste jumpsuit, JAG ÄLSKAR DEN. Hade på mig den i fredags, igår och kommer förmodligen ha på mig den imorgon! Sen åkte jag van med de bästa på kvällen.
Igår va jag i Brokind med Evelina och Lollo, träffade Pontus, Marcus, Robert och Micke. Det var kul! Idag har jag och mamma varit och solat, så har jag bara kollat på Subugatory. Väldigt bra serie.
Började nyss locka mitt hår, dålig idé kanske.. Kommer få sitta uppe halva natten, men fint blir de ju! Ska slänga upp en bild på jumpsuiten sen med!
KRAM MINA VÄNNER!

Hej jag vill heta kenza och va jättevacker


In School

Har svenska och dagen har varit rätt knas. Börjar med att skolan har ändrat vårat schema utan att säga till? Sen skulle vi ha historia och våran lärare visste inte ens om det? Plus att om hon ska ha den lektionen får hon bara 5 minuters lunch? Och nu på svenskan fanns de ingen ledig sal? Många frågetecken ser ni, men är rätt lost om varför dom gjort som dom gjort! Bara problem verkar de som, så kanske inte va så smart drag..
Rastlösa som få..

ROMME ALPIN

Var ju i Romme igår, vaknade idag med en fruktansvärd träningsvärk i både armar och ben. Armarna är dock värst, kunde knappt äta min macka imorse..
Det va kul igår i alla fall! Ramlade inte någon gång (daah, I'm a pro), och gick riktigt bra för Fanny som aldrig åkt skidor innan! Vi hade ganska tur med vädret med, kunde varit lite soligare dock. Idag ska jag hem till pappa och städa, tjäna lite cash (sånt är de tomt om just nu, hehe).

RSS 2.0