Hair

Mitt hår är egentligen ett stort jävla frågetecken. Jag blir galen, att jag aldrig ska va nöjd! Är jag mörk vill jag va ljus, är jag ljus vill jag va mörk.

Tror jag bestämt mig för mer ask/gyllen/honungs blond till hösten. För nu är det ju nästan vitt. Jag vill ha lite naturligare.

Typ såhär:


Tuesday night

Va ju hemma från skolan idag. Har väldigt ont i halsen och vill INTE bli sjuk till London! Har packat och målat naglarna för att fördriva tiden.

Imorgon blir det nog skola. Ska ta en titt på tatueringen och sen hem och packa det sista, sen går jag bara till Lunch på Torsdag och så åker jag och far ner till Göteborg och flyger till England över helgen.


Packar

Det är ju fan omöjligt att packa till London i en liten kabinväska! JAG HAR FÖR MYCKET KLÄDER! 
 
Är hemma sjuk med, kan va påväg att få halsfluss. Inte så jävla kul när jag åker till London om 2 dagar...
 

The man on the moon

"One small step for man, one giant leap for mankind".
 
R.I.P Neil Armstrong
 

Five more days

Yaaaay!


F.R.I.E.N.D.S

Vänner är absolut den bästa sitcom som någonsin skapats.
 
Lördagshumor.
 
 
Phoebe ♥

The Fighter

 
 
Sitter och lyssnar på Gym Class Heroes och försöker fördriva tid i väntan på bussen (nästan, i väntan på skjutsen). Funtar på att dra på ett HIMYM avsnitt.
 
 
Yeah Buddy.
 

Nollning

Gårdagen va sjukt rolig. Skattjakt i skolan (VI VANN!!!!!) Laserdome efter det, sen nollning på kvällen. 
 
Vi körde ölbrännboll vid stångebro, sen skickade vi iväg nollorna på uppdrag. Skrek lite på dom i megafon och sen fick dom bada. I varenda jävla fontän som finns i linköpingsstad typ.. 
 
Idag ska jag på bilträff och imorgon är de audition. NERVÖST.
 
Anywho. Inte långt kvar till London!! Cheerio och Mate och allt såntär! Helvete i en jävla påse så jag längtar!
 
OCH NI KAN TRO ATT JAG LÄNGTAR TILL VMA'S!!!!

first week of school

Första veckan har varit soft. IMorgon kommer de bli ännu mer soft! Vi ska ner på linköpings stadsfest och köra laserdome och brottas med sumobrottardräkter! Det kommer bli så jävla kul! PEPPAR PEPPAR hoppas vi får bra väder! För på kvällen ska vi ju nolla våra små ettor! Vi har planerat som fan så hoppas verkligen det bli bra!
 
På lördag ska jag antingen ut med båten eller på bilträff. Har inte riktigt bestämt mig än och det beror på vädret. 
 

i can't even

Skolan börjar imorgon. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt största problem är att komma upp på morgonen... Hoppas det går bra.

Sen det här med att börja åka tåg igen.. Det är jag inte så jäkla apsugen på.. MEN NOLLNINGEN är jag jävligt sugen på!! Fan så kul det ska bli!

blubb

Tråkig jävla lördag och tråkigt folk. Jag vill göra något!!!! Sista sommarlovshelgen ju för guds skull!!! Är det bara jag som vill göra något kul då?!?!?!

Tgif

Vaknade vid 11 idag, riktigt tidigt om jag får säga det själv... Mötte Eve utanför boken när hon slutade. Följde med henne hem och åt fläskfilé potatis och kantarellsås. Höll på att storkna kan jag meddela.

Mötte upp Amanda och nu är vi hos henne och tar det lugnt. Inte en aning om vad som händer ikväll. Sånt som märks.


torsdag

Vaknade vid ett idag faktiskt. Tidigare än vanligt. Dock inte av mig själv. Mamma kom in och väckte mig och sa att det va städdags, så what to do, drog mig upp och torkade golven. 
 
Nu har jag tagit en dusch. Borde städa mitt rum och bädda min säng men istället ligger jag i den obäddade sängen och har det gött. På tal om annat så börjar sårskorpan på tatueringen försvinna. Nästan helt borta. 
 
Kom på att ni inte sett the tatuering än. 1992.06.26 för min underbara, men vrickade, syster. 
 
Lite senare ska jag och mamma åka till mormor i fornåsa och spela bilbingo. Ni skrattar säkert nu men jag garanterar er, det är askul. Tycker jag i alla fall. Jag kommer förmodligen inte vinna en enda krona (som vanligt) men man kan alltid hoppas på några tusen till London!

Tisdag

Vaknade runt 2 och pallrade mig upp. Lagade världens dunderfrukost bestående av äggröra och bacon med apelsinjuice. Apgott. 
Jag har faktiskt blivit väldigt duktig i köket om jag får säga det själv!
 
I alla fall. Jag ska börja platta håret och skit snart om jag ska hinna träffa Amanda innan jag ska på speedway med pappa.
 
Imorgon är det en vecka kvar till skolan börjar. Paniken kryper på måste jag medge. Men åker till London snart ju! Den 30de flyger jag och pappsen över och träffar Evelinisen. Ska bli otroligt kul, dels för att jag aldrig varit i England förut! CHEERIO MATE. Kommer smälta in som ett träd i en skog. 
 

Closing ceremony

Ligger just nu i sängen och kollar på avslutningsceremonin för OS. Ser så otroligt mäktigt ut, skulle va sjukt att va där. Mina fina killar (One Direction) har uppträtt, hur bra som helst. Nu är det Ed Sheeran som heller inte suger om man säger så...


Skidor

Jag älskar att åka skidor, dock åker jag inte så ofta som jag skulle vilja. Men när jag väl åker vill jag ha vettig skidutrustning. Har suttit och glott lite på eivyclothing och hittat ett jag tror jag ska köpa. Också en tubscarf.
 
Och en tröja från Sweet.
Har redan täckbyxor som är lila. Kommer bli dösnygg. Ska bara köpa en snygg mössa med!

In progress

Hade lite tråkigt idag så pysslade lite med mina nitar. Resulterade i ett par shorts och en dekorerad krage.


Warrior

Kan va den bästa film jag sett! Tom Hardy är ju inte ful heller..


hello again

Idag har jag slappat i all söndagsanda. Jag vaknade 3 (?!) och vig 6 åkte jag och pappa ner på stan och käkade kinamat. Sen kollade vi på nya Batman och helvete i en påse vad bra den va. Jag har ju inte sett The Dark Knight än, så måste se den nu. Men jävlar så mäktig den va. Den rekommenderar jag VERKLIGEN.
 
 
 

Night randoms


Lördag

Gnabbat sig igenom ännu en sommarlovsvecka med alla möjliga händelser. Snart börjar skolan, fast man hnner njuta lite till av ledighet. Eve har flugit iväg till London igen, sorgligt nog. Kusin har kommit hem från Fillipinerna och igår firade vi hennes examen! Vi har varit på spökvandring i en grotta med massa stegar vilket resulterade i den grovaste träningsverk jag varit med om. Annars är det lite hipp som happ. Tar dagarna som dom kommer och ser vad som händer.
 
Idag övningskörde jag för första gången och gick förvänansvärt bra. Tog ca 5 minuter innan jag kom iväg dock för vågade inte riktigt släppa på kopplingen... 
 
Också 6 dagar kvar tills jag tatuerar mig. Fy satan så jag längtar. Tror att det kommer kännas mer i plånboken än på mig. 
 
 
Tattoo inspo
 

RSS 2.0