Det är valborg och livet äger

Vi åker caaaab och livet leker!


bilträff

Shit, gårdagen asså.. Det tog oss 3 timmar att hitta skjuts in till Linköping där bilträffen va, sen så när vi väl kom dit, då hade dom bytt plats. Så åkte vi dit, då hade dom bytt plats igen.. Yrade runt i kanske 1-1,5 timma innan vi hittade streetracet! Kul var det även om vi yrade runt det mesta av tiden..
Nu är jag hos Cornelia och vi städar hennes rum, haha låter skitkul, i know. Vi ska ha twilightmaraton sen och mysa!
Snygg bild på mina brudar!

Gårdagen

Hann med väldigt mycket igår kändes det som. Slutade skolan vid 10 över 11, då drog jag till Linköping Health Care och köpte gymkort. Sen åkte jag hem, vee hämtade mig på station och vi drog direkt till Tranås. Shoppade lite, fick med mig 3 tröjor för 130 kr, som hittat. Sen åkte jag hem och fixade mig Amanda och Love kom till mig. Sen drog vi på dans och sen till whatstone (Vadstena). Va rätt tråkigt i vadstena, men vi gjorde det bästa av situationen och hoppade hopprep och körde snurra flaskan, skitkul! Sen drog vi till donken och åkte runt lite i mjölby.
Idag vet jag inte vad som händer. Grillat står på menyn ikväll i alla fall, känns bra! Men vi får väl se vad som händer.
Love och Amanda tog min dator igår och hade lite kul.

TATTOO

Gudars så nöjd jag är!


jag är sämst

ASSÅ SHIT. Jag suger verkligen på att blogga. Satan. Fattar inte varför jag varje gång envisas med att fortsätta? Aja, kul är de iaf. En stund. Sen orkar man inte.
Imorgon är det för övrigt 3 timmar skriftlig svenska i nationella. Har godis så I'm fine.
GE MIG SOMMAR. out.

Keys

Självklart har jag "missplaserat" mina nycklar så sitter nu utanför mamma och väntar på att hon ska komma hem! Antigen är dom i pappas bil eller i skolan.. Hatar när det händer!

Fin bild från min och Amandas konversation!


söndag

"Och på den sjunde dagen vilade han." Det står till och med i bibeln att man inte ska göra nått på söndagar! Så därför ska jag ligga i sängen hela dagen och kolla på älskade vänner. Jag kan varenda avsnitt men man tröttnar aldrig på Chandlers dåliga skämt eller Joeys "How you doin'?".
Annars då? Jag har haft ett ganska asprima lov, som nu är slut tyvärr. Hopps ni också haft ett bra lov!
Ska nog trycka ett sånt linne i skolan!

yesterday

Igår bowlade vi hela familjen, riktigt kul! Jag kom näst sist haha pleceringarna vart 1.Uffe 2.Herman 3.Mamma 4.Eve 5.Jag och 6.Linn. Men jag slog hela 6 strike, flest strike av alla! Så lite duktig va jag allt! Sen tog jag tåget till mjölby och bussen till vadstena och träffade bra folk där. Bra Fredagkväll med andra ord.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske slänger in ett inlägg eller två till senare!
Just nu!

dermal anchor

Är det något jag är 12335678795332537% säker på (alltså riktigt säker) är att SÅ FORT jag fyllt arton ska jag pierca dermal anchor på nyckelbenet! Vet inte hur länge jag velat ha det! Tror det hela beror på att jag såg en tjej som jobbade i kassan på Bik Bok, för jätte länge sen. Hon hade tre stycken dermal på nyckelbenet och jag vart störtkär. Bestämde mig att sånna ska jag ha. Jag ska ha tre stycken på ena sidan, finns ju dom som har på båda. Fyfan vad jag kommer bli lycklig.

tisdag

Dagen har spenderats med Amanda, Eve, Pontus, Robert och Mattias i Älgbosätter. Planen va ju att vi skulle grilla, men moder jord hade andra planer, så vi satt framför tvn istället och kollade på Jackass. Men de är najs de med. Imorgon ska jag till Sturefors med Fanny. Fullt upp hela lovet känns det som, men det är så det ska va! Hostar fortfarande som en idiot. Men men, det är ju sånt man får leva med typ. Försöker göra det bästa med hostmedicin & halstabletter.

i want

Åhhh, vill ha! GE MIG PENGAR DÅ

jag suger på detta

Som min kära vän påpekade så är jag inte värst bra på detta med att blogga. Så Evelina, detta inlägg är för din skull! Satt då och tänkte. Vad ska jag tillägna min knäppa, konstiga, fina, mongo, älskvärda, efterblivna vän? Så då tänkte jag att eftersom alla vill ha sommar just nu, så får ni några sommarbilder att dreggla över.

måndag

Blir helt veckovill när det enda jag gör är att sova om dagarna! Har nämligen blivit sjuk igen så bor i min säng. I lördags vart det ju Elmia, va riktigt kul. Igår va jag bara hemma. Tog en vilodag idag också, så jag ka göra saker resten av lovet!

hej kompisar

Medger att jag inte varit den mest aktiva här, men det får jag ändra på! Har numera påsklov! Och igår körde vi all in på Hugos. Vilken jävla night asså. Tackar mina bästa brudar! Idag då. Började ugefär med att spräcka min baksida på mobilen, overjoy på det. Så är inte för himla glad asså. Men påskmaten hos mormor och att träffa Madde gjorde det mycket bättre. Resten av dagen spenderar jag antingen i sängen eller så åker jag till Matte och chillar. Och imorgon är det ELMIA PÅ SCHEMAT MED BÄSTA EMILIA! Sen möter vi Love och Amanda där inne. Hoppas på en prima dag nere i Jönköping med bra folk!
Sen kommer påsklovet spenderas till att chilla mestadels och förbereda mig inför tatuering som sker onsdagen efter lovet! Pepp så in i helvete!!!!!!
ASSÅ DAAAMN, VILKEN SKA JAG TA?!?!?!?

2/4 2012

16 dagar kvar tills jag tatuerar mig HIHIHI. Måndag då. Sista veckan innan påsklovet, känns prima. Längtar till helgen också då jag både får träffa efterlängtade kusiner och åka till Elmia! Kommer förmodligen bli himla prima!
Helgen har spenderats med mina vänner och hos Mårten i Vadstena. Hade himla kul helg och bakat en prima tårta om jag får säga det själv!
Jag vill åka utomlands och jag vill ha dreads. Over and out.

RSS 2.0