hej på er, era skönheter!

Shit. När det är tomt på "senaste händelserna" då vet man att det behöver bloggas.

Lördag och vad säger vi om det? SKÖNT. Igår hände inte så mycket. Först helvetet (skolan), sen hem till Cornelia och laga mat, trots det inte gick så bra. Tror vi förstörde en kastrull... Aja. Sen till dansen, har inte dansat sen i vintras, så va helt död efteråt! Sen hem till Cornelia igen och åt smörgåstårta och ostkaka. Följde henne till station, och gick sen hem till danne och väntade på Amanda. Hon sov hos mig. Hon sov, inte jag. Gick fan inte. Hon snarkade, tog upp typ halva sängen, tog allt täcke och då & då drog hon till mig i ansiktet...

Idag ska jag träffa Emilia en stund, sen är kvällen oskriven. Kanske inte gör någonting alls och bara ligger i min sköna säng, hela kvällen & kollar på O.C, världsbäst. Seth Cohen asså, jag ska gifta mig med killen. Och vårat barn får vara Captain Oats. Så ska det bli!

Ni får ha en fin lördag, hörrni!
Det ska jag ha.


Hej på er

Nu har jag vaknat efter en god natts sömn. Men eftersom tidömställningen är helt konstig så vaknade jag klockan åtta imorse... Inte kul!

Igår kom jag då hem från Thailand. Saknar det redan. I alla fall värmen.

Träffade Emma, Fillo, Amanda och Love igår. Riktigt gött att träffa dom igen! Ska väll hitta på något med dom ikväll med. Men nu på morgonen ska jag och Evelina träffa mamma!!!!

Det kommer bilder, i swear. Både från elefantritten, stranden, utflykterna och tatueringen. Som Evelina balla ur på. Hon gjorde två henna istället. Skittuff... Jag gjorde också en henna, ni kan få se den med om ni vill.

Så länge,
Fellllllllllle

RSS 2.0